imt Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Wyjdzie na to, ze tylko ja nie kupilem tego modelu.......... jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 jeszcze .... dluuuuuuugo nie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 ja tez nie kupilem i nie kupie a model bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 ehhh mnie łapy świerzbią, ale cóż, obejdę się smakiem bo inaczej będzie leżał na szafie do "krwi ostatniej kropli z żył"... dwójka brzdąców i zero czasu na wszystko, oprócz brzdąców rzecz jasna Czy możecie się wypowiedzieć na temat jakości samej owiewki? widziałem kiedyś na zdjęciach gotowy ten że wyrób, chyba jako jeszcze prototyp i miał ewidentnie zbyt "kroplistą" owiewkę, która skutecznie psuła całą bryłę tegoż śliczniusi samolotu. Życzę Wam sukcesu i prac owocnych, a sobie... żebym miał na co popatrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Dekalsy m.in do naszych MiGów są już dostępne. TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi