iraz Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Witam! W tym temacie będę dawał wszystkie moje sklejone modele. Renault Magnum 2001: Orginalny model: A tu już mój model: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Fajnie, że trzecia oś i ładny kolor, ale szkoda, że malo ostre fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Zgadzam się z Praetorianem dodam także że według mnie kabina jest troche krzywo ustawiona. Mam teź pewne pytanie czy Magnumka byla malowana pędzlem czy aerografem bo na tych fotkach według mnie widac drobne smugi albo to ja mam cos z oczami Ale poza tym modelik bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 Witam! Wiesz czasem tak maluje mój areograf,a pozatym nie każdy model musi byś idealny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Tak masz racje mój zresztą też nie jest nawet jak twój tylko napisałem to co miz sie w oczy żuciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Bardzo łedny model a przede wszystkim podoba mi się ta dodana trzecia ośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 wow bardzo fajny model:). Troszke fotki ciemne ale model jest ładny naprawdę Może bys zrobił jakąś relacje z budowy takiego trucka zeby wszyscy wiesdzieli jak dodac os czy inne rzeczy :>? Sam bym schęcią ogglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Witam Dzięki za odpowiedzi.Następnym razem dam relacje modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 WOw piękna renault chyba grubo farby na niej jest ale jest i tak piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No ladne trzy osie troche zdjecie nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Kwietnia 2008 Super Moderator Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No ladne trzy osie troche zdjecie nie widac Kolego, po co ty takie pierdoły piszesz? Nic sęsownego nie napisałeś, a temat jest z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ludzie powiedzcie co wam to daje że macie tyle postów nabitych,odkopujcie naprawde stare tematy do h*ja pana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ludzie powiedzcie co wam to daje że macie tyle postów nabitych,odkopujcie naprawde stare tematy do h*ja pana! "nam" nie , ale tym nowym typu actros czy kristo , chociaz actros nie odkopuje starych tematów tylko troche słabo składa zdania . A ten cały P. kristo to jakis dziwny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 może kolega actrosa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Weś się kolego lecz na nogi bo na głowę to zapóźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam Fajny model , ciekawie jest dołączona trzecia ośka. Pozdrawiam i Powodzenia życzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Następny sie z choinki sie urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Noi co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 KrIsto Ty zobacz jaki bezsensowny post napisałeś, na cholere komentować cos, gdy ktoś sie poprostu z "choinki urwał" ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi