SlawiekD Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Mój najnowszy model. Zrobił długi czas, z przerwami na inne modele ... Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Dlaczego nie działają zdjęcia?? Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 A gdzie foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Witaj! ładnie ci wyszedł salamander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Czy jest on merytorycznie poprawny, nie mam pojęcia, ale technicznie jest wykonany bardzo ładnie. Bardzo mi się podoba wykończeniówka silnika i przebarwienia. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Sławku, czy możesz podać do wiadomości jakich farb używasz i które to kolory w katalogu. Bardzo będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Świetny model, gratuluję. Patent z zakładanym otwartym silnikiem przedni. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Extra Model i ten silnik jak prawdziwy. MISTRZOSTWO Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Dziękuję, koledzy! Sławku, czy możesz podać do wiadomości jakich farb używasz i które to kolory w katalogu. Farby firmy Akan (Rosja): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi