kamil83 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Prezentuję ostatni swój modelik. Jakośc zdjęc nienajlepsza, więc musicie wybaczyc. Warzstat jest tutaj: viewtopic.php?t=21170&highlight= Zdjęcia. Na początek bez lampy: A tutaj z lampą: Zapraszam do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Chyba bardzo przesadziłeś z tym washem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Z washem kolega raczej nie przesadził, bo linie podziału i detale wypukłe są podkreślone wyglądają ładnie, ale za to weathering zrobił z niego pojazd zbliżony do popowodziowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Fakt przesadziłem z brudzeniem, jakoś nie potrafiłem się zatrzymac w szaleństwie brudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Hmm nie będę się wypowiadał co do symetrii pojazdu, bo sam nie miałem styczności z tym modelem aczkolwiek wiem że średnio jest z jego spasowaniem. Natomiast mam pytanie- czy ten model Kolega kupił na Alledrogo czy to jakaś nowa edycja, bo ptaszki śpiewają że podobno Mirage wznowił ten wóz? Pytam bo pasuje mi do kolekcji moich wrześniowców Ale wash faktycznie potężny. Pozdrawiam brabazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Jest już do kupienia stary model w nowym pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2010 jest to przepak mirage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 padaka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2010 drogi kolego figfan dlaczego padaka? rozwiń temat. chętnie posłucham kilku rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Prezentuję ostatni swój modelik. Jakośc zdjęc nienajlepsza, więc musicie wybaczyc. Nie wybaczymy. Co Ty z tym pojazdem zrobiłeś ? Poprzedni model BTR-70 który pokazałeś wyszedł bardzo ładnie. Tym bardziej, że podjąłeś się zrobić go w białym, trudnym do brudzenia kamuflażu. Ale wyszedł fajnie. Natomiast ten model powinien wylądować w krecie. On jest tak uczerniony jak by pracował w wędzarni. Już kombajny węglowe nie są tak uświnione. Czy ten pojazd był wyciągnięty z bagna ? Nie odbieraj tego jako złośliwość. Po prostu po tym co pokazałeś przy BTR-70 ten model całkiem mi do Ciebie nie pasuje. Mam nadzieję ze się nie obrazisz ale to jest moja opinia którą nijak nie chcę Ci dopiec czy być złośliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Nic dodać, nic ująć. Model wygląda jakby pochodził z wątku warsztatowego po pokryciu go łoszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 Nie obrażam się, niby o co. Model nie jest najlepszy, fakt. Nawet wiem w którym momencie przesadziłem. Następnym razem będzie lepiej. Ten model w sumie był robiony na siłę. Lepiej biorę się za ruski, idą mi lepiej. Ruski robię z pasją, a tego robiłem na siłę, kolega mnie namówił na wrzesień 39 i tak to wyszło. Ale zgadzam się z wami, lipa i tyle. Ale widzę chociaż jeden plus. Model do niczego ale dużo postów w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi