Dumo Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Przedstawiam jedną z moich pierwszych dioram, wykonana jakieś 5-6 lat temu ale moim zdaniem jak na tamte czasy to jest w miarę dobrze zrobiona (chyba ). Właśnie ją opylam na allegro i sentymentalnie musiałem wrzucić na forum. Do rzeczy: Pzdr Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Pierwsze na co zwróciłem uwagę to wgniecenie na wieżyczce, jest tak duże ,że aż mi się wydaje wątpliwe ale na ten temat niech wypowiedzą się eksperci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Masz rację, ten sherman i jego zniszczenia są tragicznie przesadzone, taka moja młodociana wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Ten schowany snajper na pierwszej focie,prawie go nie widać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o kwestie merytoryczne, to zgadza się. Mogłoby być lepiej, ale nie ma tragedii. Dodałbym tylko, że Browning na wieży powinien być pomalowany w ciemną oksydę i przetarty, a gąsienice nieco bardziej brudne. Technicznie natomiast sama scenka prezentuje się według mnie dobrze.Miałeś bardzo ciekawy pomysł (młodzieńcza fantazja działa w tym przypadku in plus) i to Ci się chwali. Zmieniłbym może ten wiszący drut na cieńszy i trochę popracował nad załamaniem cegieł w uszkodzonym murze, ale reszta całkiem fajnie wygląda. Oby tak dalej! Pozdrawiam Kornik EDIT: Popraw nazwę miasta w tytule tematu na "Caen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 pięknie nie jest, ale początki każdy miał takie. Kupi to ktoś w allegro ? Bo moje starocie dziecko utylizuje w zabawie, albo w kosz idą, ewentyalnie są przebudowywane, a wygladały lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 No poza tymi wgnieceniami to naprawdę fajowy Snajpera nie zauważyłem za pierwszym razem Tylko odcień tej zieleni taki dziwny troszkę... ale to nic pzdr. P.S.: Ach, chyba masz literówkę w temacie Miało być "Caen"? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 pięknie nie jest, ale początki każdy miał takie. Kupi to ktoś w allegro ? Bo moje starocie dziecko utylizuje w zabawie, albo w kosz idą, ewentyalnie są przebudowywane, a wygladały lepiej Nie lepiej zatrzymać te modele do eksperymentów i testów malowania, weatheringu itp... ? Niektóre części mogą przecież zasilić złom modelarski i przydać się w przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Większość swoim starszych modeli już sprzedałem, nie ma sensu ich trzymać jak za te pieniądze moge kupić nowe. W tym przypadku zbieram na nowego shermana i małą diorke do niego. Do testów ja mam odłożonego isa-2 zvezdoskiego. Literówka poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Dla mnie całkiem przyjemna ta diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi