Lish Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Witam panowie! Miło cię poznać i przedstawić mój najnowszy model. Mam nadzieję znaleźć znajomych na tym forum! http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=6744 tylko spotkać się z forum, grafii dołączyć zdjęcie nie działa, więc daje link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witam Bardzo ładnie wykonany Swordfish. Chociaż nie jestem fanem modeli Clear Edition, to Ty wykonałeś kawał dobrej roboty pokazując to, co ten brytyjski samolot miał w środku. Jedynie opony od spodu (szczególnie na ugięciu) mogłyby wyglądać trochę lepiej, bo widać jest na nich szparę w miejscu łączenia. Reszta bardzo ładnie się prezentuje. Szczególnie delikatne ślady eksploatacji Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Bardzo udany model. W wersji, którą wykonałeś chodzi przecież o to żeby było widać jak najwięcej wnętrza. Robiłem ten model i tym bardziej jestem pełen podziwu dla wielkiego wkładuTwojej pracy. Przecież większość elementów wnętrza dorabiałeś sam , prawda?. Bardzo ładnie i delikatnie zrobiłeś linki, zarówno anteny jak i linki stateczników. Z czego je robiłeś? Czy powierzchnie górnych i dolnych skrzydeł malowałeś innymi odcieniami farb? Bo na zdjęciach słabo to widać. O innych zaletach pisał już kolega kornik Jak dla mnie, model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Piękny model. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lish Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Czy powierzchnie górnych i dolnych skrzydeł malowałeś innymi odcieniami farb? Bo na zdjęciach słabo to widać. Dziękuję. Tak, górne i dolne skrzydła malowane są w różnych odcieniach. Więcej informacji o tworzeniu modelu można obejrzeć na moim blogu. http://lishmodel.blogspot.com/2009/10/swordfish-mi-tamiya-148-5.html#links Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Widzę, że ten Swordfish to tylko mały przykład Twoich możliwości. Bardzo mi się podobają dioramy z Japończykami. Szczególnie ta z żołnierzami amerykańskimi i dwoma Zero. Chciałbym jeszcze zobaczyć więcej zdjęć tej dioramy, na której widać zaparkowanego Japończyka, chyba Ki-43 z figurkami i jakimś samochodem. Na blogu jest chyba tylko jedna miniaturka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lish Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Z góry, w lewym rogu - okno jest "Мои модели" prasy, będzie zobaczyć wiele zdjęć. PS: Dzięki moim przyjaciela SlawiekD, do znajomości modelwork.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Przeglądałem te zdjęcia, ale niestety tej dioramki tam nie ma, a szkoda, bo miniaturka prezentuje się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lish Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 oops, W blogu, Ki-43 nie rozprzestrzeniania. zapomniałem http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=5083 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Teraz już działa Jest na co popatrzeć. Bardzo fajnie wykonana scenka. No i do tego w 1/72 Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Bardzo ładna siatka na zakupy tzn Stringbag Mój troszkę większy czeka na natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Czesc Lish, efektowne modele, jednak prosze o zamieszczanie fotografii w sposob zgodny z regulaminem. To nic trudnego, zreszta na forum mamy temat gdzie znajdziesz wszystkie potrzebne informacje jak to zrobic. viewtopic.php?t=7808 Testy mozesz przeprowadzac tu viewforum.php?f=93 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lish Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi