Gerd Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Diorama doczekała się tytułu: Najlepšie české pivo! - warsztat: viewtopic.php?t=20605&highlight=asu Oto: Авиадесантная Самоходная Установка АСУ-57 z 7 Gwardyjskiej Dywizji Powietrzno Desantowej z Kowna podczas nieproszonej wizyty w bratniej Czechosłowacji w pod koniec wakacji 1968 r. komentarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek01 Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Diorama ma świetny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Mam ten model, wygrałem go w Kielcach kiedyś jak pisał Kamil w warsztacie. To co pokazałeś chyba mnie skłoni do walki z tą materią. Z kiepskiego modelu zrobiłeś coś co jest miłe dla oka. Dobry model, dobra podstawka, dobra robota. Całość ma klimat, którego brakuje większości modeli na forum. Na prawdę mi się podoba. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Gerd! To piwo z beczki jest zimne? Klimacik na dioramce naprawdę fajny. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 fajny model....model podkreslam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 pieknie sie calosc prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Piękne małe cacuszko no i to czeskie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 Szanowni Panowie, dziękuję za dobre słowo. Teraz z niecierpliwością wyczekuję ewentualnych naśladowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi