ludlego.mil Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Witam! Chciałem przedstawić in-boxa Iskry z mastercrafta.Cena zestawu 15zł(przepłaciłem) a tu kilka fotek pudło: zawartość: PS. mój pierwszy in box Edytowane 4 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Czesc od 25.05.2010 obowiazuje nowa polityka dotyczaca umieszczania w tematach fotek. Szczegoly znajdziesz tu viewtopic.php?t=21118 Zmodyfikuj swoj ostatni wpis. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 zmienimy ok bo wam nie psśi jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Chłopie co ty za plakaty żeś tu poumieszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Zacząłem ja powoli robić ale szyba brudna jak nie wiem co rozcieńczalnik ją jeszcze dobił;( Czyszczenie rozcieńczalnikiem to duże ryzyko. Lepiej w takim przypadku użyć zwykłego mydła lub pasty do zębów. Jeśli jednak to nie są zanieczyszczenia na powierzchni a zniekształcenia wynikające ze zużycia form to trzeba by przeszlifować oszklenie drobnym papierem ściernym i następnie wypolerować do połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Kolego, możesz zrobić zdjęcie kalkomanii? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi