ludlego.mil Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 (edited) Witam! Chciałem przedstawić in-boxa Iskry z mastercrafta.Cena zestawu 15zł(przepłaciłem) a tu kilka fotek pudło: zawartość: PS. mój pierwszy in box Edited July 4, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Czesc od 25.05.2010 obowiazuje nowa polityka dotyczaca umieszczania w tematach fotek. Szczegoly znajdziesz tu viewtopic.php?t=21118 Zmodyfikuj swoj ostatni wpis. Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludlego.mil Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 zmienimy ok bo wam nie psśi jak zwykle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac eyka Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Chłopie co ty za plakaty żeś tu poumieszczał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Zacząłem ja powoli robić ale szyba brudna jak nie wiem co rozcieńczalnik ją jeszcze dobił;( Czyszczenie rozcieńczalnikiem to duże ryzyko. Lepiej w takim przypadku użyć zwykłego mydła lub pasty do zębów. Jeśli jednak to nie są zanieczyszczenia na powierzchni a zniekształcenia wynikające ze zużycia form to trzeba by przeszlifować oszklenie drobnym papierem ściernym i następnie wypolerować do połysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brabazon Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Kolego, możesz zrobić zdjęcie kalkomanii? Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts