ireneusz Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Witam. Model przedstawiony poniżej to KP 1/72 plus kalki Kagero i troszke własnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Fajniusi, choć wiatraków nie robie ale bardzo fajny, no i swojskie malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Model pierwsza klasa. Mam tylko takie pytanie: jak wstawiałeś okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grek Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 bardzo fajnie zrobiony model. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 wow, super no i duży + za 'polaka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Bardzo mi się podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Bardzo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Piękny piesek. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 No fajowy modelik. Mój ulubiony :P Wszystko fajnie, fajnie tylko daj więcej fotek śmigłowca w całości. Niewidziałem ogona. A myslę że warto PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 witam , modeli super - jedno pytanko - jak zrobiłeś tłumik drgań wirnika nośnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi