Michał81 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Jako,że nastał sezon urlopowy wymalowałem taką oto figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Rozszalałeś się Najpierw Sokolnik a teraz to. Jedna ładniejsza od drugiej. Gratuluję wspaniałej roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobern Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Piękna robota! dwie naprawdę super figurki...gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Piękna, podoba mi się, ale figurka jakiego producenta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Bardzo ładnie pomalowany Jakich farb użyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Bardzo ladne wykonanie. Napisz ile czasu zajela ci ta figurka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 22 Marca 2019 Share Napisano 22 Marca 2019 Super, też ją będę męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Niezłe wykopalisko. Swoją drogą, figurka fajnie pomalowana. Edytowane 29 Marca 2019 przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 piękna robota zakurzenia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 Jak wymalowałeś tą tarczę? ja mam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi