lulu Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Witam. Pierwszy raz przykleiłem modele do podstawy. Wykorzystałem dwa wcześniej zrobione ( viewtopic.php?t=18538) i dodałem sd.kfz 234/2 - dwie blachy abera, żywiczne kanistry, metalowa lufa i skrajniki. Figurki żywiczne verlinden oraz bezimienne zapraszam do zwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Fajna scenka - taka ''normalna''.Herr Offizier chyba pierwszy raz widzi klucz...ewentualnie drugi raz... Kubełek ślicznie dobrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Fajna dioramka wszystko co ważne przemyślane, dopracował bym jedynie tą trawkę, patrz pomalował po swojemu bo wygląda tylko ona sztucznie ;) I wydaje mi się też że samą podstawę na przyszłość zrób troszkę mniejszą bo ten pusty teren trawki po prostu jest zbędny. Uwag chyba tyle, figurki bardzo fajne, kapitan rzeczywiście widzi pierwszy raz klucz, pojazdy w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Dioramka przyjemna dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 lulu bardzo ładnie malujesz figurki, same pojazdy również ładnie wykonane Jeżeli chodzi o trawkę to jestem tego samego zdania co Tapiry, mogłeś chociaż użyć miejscami elektrostatycznej. Mam 2 pytania, brezentowy dach na Kubelwagennie to chusteczka? I z czego robiłeś drogę, chodzi mi o ten drobny piasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Kapitanowi bardziej w ręku pasowałaby jakaś komórka, wyglądałoby jakby dzwonił po serwis . Diorama bardzo mi się podoba. Jedyne zastrzeżenie, tak jak poprzednicy, mam do trawki - za jaskrawa. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 już się tłumaczę pierwszą trawkę zrobiłem ze szczotki do zamiatania a teraz chciałem przetestować gotowy wyrób, podobała mi się taka żywa, ale może faktycznie: malne ją trochę aero i wstawię fotki. Elektrostatycznej nie miałem, wypróbuje w następnym projekcie. Podstawka trochę i za duża a to dlatego, że nie miałem czym obciąć kawałka płyty(brzeszczot mnie wkurza ) Oficer wyciągał klucz i zwrócił uwagę na napis "made in poland" Jeśli chodzi o dach samochodu to nie wiem dokładnie, był to materiał dedykowany do modeli, który kupiłem wraz z oplem blitz.(link w opisie) Droga to piach z plarzy nadmorskiej wraz z piachem dla kanarków. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Świetna scenka, bardzo mi się podoba Gratulacje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 o rany. dopiero zauważyłem. aż oczy bolą. napisałem plaża przez rz, jak to się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Całość elegancka. Ładnie to skomponowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Mam jedno małe ale. Nie dojrzałem na fotkach, żeby boczna podpórka motocykla była wysunięta. Skoro tak, to żeby nie wiem jakie silne nogi miał motocyklista, to przy takim pochyleniu motorka i takim ustawieniu lewej nogi motocyklisty, motorek nie byłby w stanie utrzymać pionu. A sama dioramka fajna. Nie wiem dlaczego, ale pierwsze moje skojarzenie było, że oficerek manipuluje przy swoim BlackBerry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 bez przesady z tą napakowaną nogą. 250 kg przechylonego motorka to pikuś. może i ma trochę nie tak tą nogę ale jest to możliwe. kolega "ja" to raczej tylko na rowerze jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwak Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 To i ja takie male ale. Skad oni wzieli trzeci szpadel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 29 Listopada 2010 Autor Share Napisano 29 Listopada 2010 a może szpadel był w osobowym, któż to wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Ciekawa kompozycja i w ogóle bardzo fajnie W ramach czepiania się, to droga trochę zbyt gładka i prosta jak na piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi