Jarekk Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Dla zainteresowanych: Projekt: (na tym planie oparty jest model 5 STAR Models -35014) Prototyp: Seryjna: Była jeszce wersja seryjna wzmocnioma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Różnice są drastyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 "Krok po kroku", "detal po detalu" i prace posuwaja się do przodu. Przed wakacjami stanęło na takim etapie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Super to wychodzi na to ze drezyny w 1/72 z Jadar-Armo tez sa "prototypowe" Dodatkowa skrzynka na lewym blotniku to dodatkowe (akumulator) zasilanie radiostacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 Nie. Skrzynka typowo narzędziowa. Akumulatory (zasadniczy i radiostacji) są z tyłu w standardowym miejscu, tylko miejsca zrobiło się trochę więcej, przez tę nadbudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 A czy ta skrzynka byla tylko na tankietkach "drezynowych" ? Na fotkach z wrzesnia'39 trudno ja spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Wygląda super ciekawe jak poradzisz sobie z ogniwami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 A czy ta skrzynka byla tylko na tankietkach "drezynowych" ?Na fotkach z wrzesnia'39 trudno ja spotkac. Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Krotko i zwiezle dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Tankietka TK-S "radio" gotowa do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Jest niesamowita bardzo lubię tego Karalucha Jeszcze w tej wersji... dla większości nieosiągalna Przecierasz szlaki Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Tyle powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 Temat troszkę nabrał zaległości więc obecnie nadganiam go szerokim frontem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Ty Jaro.... piękna jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Dzięki. Myślę, że w kamuflażu będzie wyglądała fajnie. Ale wcześniej muszę się zabrać za układ hamulcowy (mam blokadę na myśl o nim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Ale wcześniej muszę się zabrać za układ hamulcowy (mam blokadę na myśl o nim). Co masz konkretnie na myśli? Układ cięgieł podobny jak w Śmiałym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Nie. Łatwiejszy, ale dużo mniejszy. Prace malarskie przy drezynie po woli, ale posuwają się do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Super wyszło to kamo takie inne niż wszystkie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Kamo to kompromis pomiędzy tym z odbudowanego TK-3 a tym z dostępnych zdjęć drezyn. Nie ma zdjęć drezyn z „kwadratowym” kamuflażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Winietkę mogę uznać praktycznie za ukończoną. Drezyna po pierwszym wstępnym filtrowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Listopada 2011 Autor Share Napisano 19 Listopada 2011 Tankietkę i podstawkę praktycznie zakończyłem. Zostały drobne retusze torów. Od jutro prace przy drezynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen75 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Washowałeś go czymś Jarku, czy tylko filtry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Listopada 2011 Autor Share Napisano 19 Listopada 2011 Washowanie było produktami firmy AK. Nie jestem do końca z niego zadowolony. Wszystkie linie podziału kadłuba i luki powinienem przeryć jeszcze raz. Oryginalne są za płytkie. Góra jest przeryta i wygląda znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen75 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 To prawda, też na to przy Fordzie wpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Tory z podkładem są genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi