knightrider Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Witam. Dzisiaj przyszła do mnie paczka z tym oto modelem. Przed zabigiegami rozmontowywania wyglądał tak. Po kompieli w gorącej wodzie z mydłem i polerce papierm ściernym 1200, wygląda tak. Mam nadzieję ze model uda się ładnie zmontować i będzie on "białym krukiem" mojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Jak zamierzasz zmyć farbę bez zabawy z papierem ściernym to zainwestuj w środek chemiczny KRET (płynny) i wykąp modelik tak na jakieś 24h i po krzyku;) Bo teraz wygląda to jak... (Nie obraź się) Gó.... POZDRAWIAM Temat rozpocząłeś przepiękny... Jak chcesz to mogę Ci odstąpić jeden wzór kalek do POLSKIEGO wozu bo mam ich pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 Ja mam zamiar zrobić go z walk pod Villers-Bocage, i niewiem czy polacy tam walczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 No akurat to nie... Polacy tam nie brali udziału w walkach. A jak robisz pojazd z pod Villers Bocage to machnij od razu tygrysa Witmanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 Dobry pomysł i dioramke z żywopłotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Jestem ciekaw co z tym zrobisz ,bo nie wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 Mam pytanie, czy mam go pomalować Artilery olive czy czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Na razie to zmyj solidnie farbę, która została, bo tak jak jest teraz to nie ma sensu go malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 To wiem ale mnie interesuje, jaką mam kupić farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 Model wyczyszczony, prawie sklejony i pomalowany kolorem bazowym. Pozostało pomalować bandarze, gąski, detale, wash, kuzenie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Model w 3 dni? Nie wróżę mu dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Z jednej strony prosty model i spora ilość wolnego czasu (no bo wakacje), ale z drugiej rzeczywiście nie masz się co spieszyć. Powoli, a dobrze. Szkoda, że nie zdecydowałeś się na polskie barwy, ale "kraina żywopłotów" to też ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 Ja robie powoli, ale mam tyle czasu, że robie go bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 wstaw lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 Mam pytanie, czy mam na nim zroić gwiazdę na szczycie wierzy, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Galeria. viewtopic.php?t=22069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi