Twombly Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 Zdjęcia nie pokazują wszystkiego ... ale to chyba przez lampę błyskową, model malowany w całości akrylami, kolor piaskowy to RLM79, użyłem odpowiednika tej farby jednak patrząc na inne Bf-108 to nie ten sam kolor ??, zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falda1978 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Witam.Model wyszedł ci całkiem całkiem.Odnośnie farby,to musisz brać pod uwagę,że w warunkach pustynnych kolor płowiał.Na zdjęciu widać jakby oszklenie było porysowane.Mam ten model(jeszcze nie sklejony),i u mnie w owiewce występują też takie wady.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 kolorem bym się zanadto nie przejmował, wyszło bardzo OK ładnie Ci ta 108ka wyszła, miły dla oka model pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Tylko gdzies zagubil sie jeden zastrzal statecznika poziomego... Golenie podwozia tez wypadaloby poprawic, nawet jesli to blad zestawu, bo sa wyjatkowo grube. Albo opony zbyt cienkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 właśnie patrzyłem na koła Bf-109 E w 1:72 i są większe jak te w Bf-108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi