Twombly Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Zdjęcia nie pokazują wszystkiego ... ale to chyba przez lampę błyskową, model malowany w całości akrylami, kolor piaskowy to RLM79, użyłem odpowiednika tej farby jednak patrząc na inne Bf-108 to nie ten sam kolor ??, zapraszam do komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falda1978 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Witam.Model wyszedł ci całkiem całkiem.Odnośnie farby,to musisz brać pod uwagę,że w warunkach pustynnych kolor płowiał.Na zdjęciu widać jakby oszklenie było porysowane.Mam ten model(jeszcze nie sklejony),i u mnie w owiewce występują też takie wady.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 kolorem bym się zanadto nie przejmował, wyszło bardzo OK ładnie Ci ta 108ka wyszła, miły dla oka model pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Tylko gdzies zagubil sie jeden zastrzal statecznika poziomego... Golenie podwozia tez wypadaloby poprawic, nawet jesli to blad zestawu, bo sa wyjatkowo grube. Albo opony zbyt cienkie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twombly Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 właśnie patrzyłem na koła Bf-109 E w 1:72 i są większe jak te w Bf-108 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts