General Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam Chciałbym zaprezentować Tygrysa Królewskiego od Tamiyi którego wczoraj ukończyłem. Z dostępnych wersji wybrałem tę z zimmeritem. Był to moj debiut jeżeli chodzi o zimmerit, również wash robiłem po raz pierwszy, więc proszę o łaskawość . Mam nadzieję że się spodoba. Podziękowania dla reggy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam Model bardzo ladnie sklejony wymalowany jedynie wydaje sie troszke za ciemny Czym go maskowales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Czym go maskowales ? Witam Malowałem całość farbami Tamiya. Najpierw dark yellow a potem łaty kolorem red brown. Później przyszedł wash z rozrobionej farby olejnej brąz Van Dyck firmy Van Gogh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Kolega pyta czym maskowałeś,a nie malowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Sorka moje niedopatrzenie. Nie maskowałem czołgu w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Tak w takim razie jakim cudem masz takie kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 moze po prostu model byl malowany pedzlem? lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Tak w takim razie jakim cudem masz takie kamo? Tak jak Tomek_gnr napisał wyżej. Malowałem pędzlem mając za przykład rysunek czołgu w tym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Malowałem pędzlem To gratuluje bo kamo prezentuje się całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Malowałem pędzlem to wszystko wyjasnia dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Tak jak już wyżej wspomnieli koledzy, fajnie namalowane kamo, zwłaszcza że malowane pędzlem. Jednak na moje oko, to przydałoby się tutaj trochę pigmentów, żeby Tygryska bardziej zróżnicować, bo widać, że model po prostu pojechałeś po całości washem i przez to dość ściemniał i stał się trochę monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Fajnie pomalowany modelik, przydałoby się go zapigmentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Do kolejnego modelu (Jagdpanther) zamierzam użyć też pigmentu. Dam wątek warsztatowy z przebiegu prac jeśli nie zapomnę ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi