homerku Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam nazywam się Dawid Jestem nowym użytkownikiem forum i chcę się "pochwalić" swoimi wypocinami z ostatnich dni jest to model samolotu PZL TS-11 Iskra w skali 1:72 od MasterCraft dokładnie to PZL TS-11 "White and Red Iskry" pomalowałem go pędzlem na coś w stylu samolotu, który stoi w J.Górze na lotnisku, model sklejałem 2 dni miał niewiele części ale sprawił mi wiele radości. no dobra czas na zdjęcia: Może nie jest idealny ale proszę nie bijcie . Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 to pierwszy model? cos krotko go robiles, jak ja robilem taki sam, to mi 2dni zajelo zlozenie kabiny i kadluba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Na początek pokombinuj jak zmniejszać zdjęcia do sensownych rozmiarów. Nawet najprostszy MS Paint daje takie możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemi Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisałeś kolego,że sprawił Ci wiele radości... I świetnie! Wielu wyroby modelopodobne owej firmy odrzucaja...hehe A tak serio to fajnie,ze modelarstwo sprawia Ci radość bo to juz 50% sukcesu... Poczytaj trochę odpowiedni dział z poradami, popraw to i owo (szlifowanie,szpachlowanie) a pewnego pięknego dnia których w tym pięknym kraju o dziwo nie brakuje...)) Pozdrawiam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Tak jak mówił Hosemi popracuj nad dokładnością i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homerku Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Tak to pierwszy model ale obiecuje że, następne będą lepsze poczytam postudiuje jak mówi Hosemi i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Witaj homerku Twoje fotki naruszaja regulamin forum. Wstaw w kolejnym poscie takie o odpowiednich wymiarach (lub jako miniatury) to je podmienie. W przeciwnym wypadku bede zmuszony skasowac temat. 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Wiecej: viewtopic.php?t=21118 Regulamin: viewtopic.php?t=40 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homerku Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Już zamienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Mam pytanie. Kupiłem niedawno model Iskry z firmy Plastyk. Mam taki problem gdyż w instrukcji jest malowanie od Humbrola. A ja chciałbym malować farbami Vallejo. Przeliczniki nic nie pomagają. Czy ktoś ma może jak pomalować iskre farbami vallejo??? Będe bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homerku Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2010 a w jakich kolorach chcesz go pomalować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Już nieważne. W dziale "jak to zrobić" już ktoś mi podał jakie to barwy. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi