Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam nazywam się Dawid Jestem nowym użytkownikiem forum i chcę się "pochwalić" swoimi wypocinami z ostatnich dni jest to model samolotu PZL TS-11 Iskra w skali 1:72 od MasterCraft dokładnie to PZL TS-11 "White and Red Iskry" pomalowałem go pędzlem na coś w stylu samolotu, który stoi w J.Górze na lotnisku, model sklejałem 2 dni miał niewiele części ale sprawił mi wiele radości. no dobra czas na zdjęcia:

dscn0857z.th.jpg

dscn0855.th.jpg

dscn0853z.th.jpg

dscn0852f.th.jpg

dscn0851o.th.jpg

dscn0850a.th.jpg

dscn0849fs.th.jpg

dscn0848s.th.jpg

dscn0847n.th.jpg

dscn0845z.th.jpg

dscn0844u.th.jpg

dscn0843f.th.jpg

dscn0842ow.th.jpg

dscn0841u.th.jpg

Może nie jest idealny ale proszę nie bijcie .

Edytowane przez Gość
Napisano

Napisałeś kolego,że sprawił Ci wiele radości...

I świetnie! Wielu wyroby modelopodobne owej firmy odrzucaja...hehe

A tak serio to fajnie,ze modelarstwo sprawia Ci radość bo to juz 50% sukcesu...

Poczytaj trochę odpowiedni dział z poradami, popraw to i owo (szlifowanie,szpachlowanie) a pewnego pięknego dnia których w tym pięknym kraju o dziwo nie brakuje...))

Pozdrawiam...)

Napisano

Tak to pierwszy model ale obiecuje że, następne będą lepsze poczytam postudiuje jak mówi Hosemi i będzie dobrze

Napisano

Witaj homerku

Twoje fotki naruszaja regulamin forum. Wstaw w kolejnym poscie takie o odpowiednich wymiarach (lub jako miniatury) to je podmienie. W przeciwnym wypadku bede zmuszony skasowac temat.

9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych.

Wiecej: viewtopic.php?t=21118

Regulamin: viewtopic.php?t=40

Pozdr.

Pawel

Napisano

Mam pytanie. Kupiłem niedawno model Iskry z firmy Plastyk. Mam taki problem gdyż w instrukcji jest malowanie od Humbrola. A ja chciałbym malować farbami Vallejo. Przeliczniki nic nie pomagają. Czy ktoś ma może jak pomalować iskre farbami vallejo??? Będe bardzo wdzięczny.