BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Chciałem zaprezentować wam to co przez ostatni czas udało mi się zbudować. Skromna mała kolekcja sukcesywnie się powiększa. Pierwszy model w moich zbiorach to Ford focus RS WRC śp Janusza Kuliga w malowaniu z rajdu Barum 2002. Kolejny to Citroen Xsara WRC z Rajdy Niemiec 2005. Model zbudowany na bazie Peugeota 206 WRC z Tamiya. Z zestawu Hellera użyta została tylko karoseria z jej elementami oraz kokpit. Peugeot 206 WRC Rajd Korsyki 2002 Toyota Corolla WRC Rajd Monte Carlo 2002 Ford Focus RS WRC Rajd Semperit 2000 Subaru Impreza S4 Turbo - model robiony na zamówienie dla firmy 4Turbo na bazie modelu Subaru Impreza WRC z Tamiya Subaru Impreza WRC - Rajd Monte Carlo 1998 Ostatni model w mojej kolekcji to Peugeot 206 WRC Janusza Kuliga z Rajdu Antibes - Azur 2002. Model na bazie Peugeota z Tamiya plus kalki Reji Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 ja jestem lotniakiem, ale twoje samochody robia na mnie piorunujace wrazenie. jaka farba malowales focusa redbull? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 ja jestem lotniakiem, ale twoje samochody robia na mnie piorunujace wrazenie. jaka farba malowales focusa redbull? Wielkie dzięki Focus malowany farbą Racing Blue z palety Zero Paint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Super modele!! No i fajnie, że rajdowa tematyka i zróżnicowane malowania... Pogratulować kolekcji!! Impreza 4Turbo jest świetna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Są piękne, zwłaszcza te "nasze" krajowe malowanie. Bujon, a co tam jest w notatnku w opisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 w notatniku wyrazne napisane: "omin ta dziure w drodze na karowej' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Lewy 3, nie ciąć do Prawy "CO TO KU*WA MA BYĆ?!" Modele wspaniałe. Zrób fotkę całej kolekcji w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Fajna kolekcja Focus Barum 2002 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Subaru Impreza S4 Turbo & Subaru Impreza S4 Turbo <3 ;) Piękne modele Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Super stajnia jednego czego tu brakuje to tego rechotu silników na wolnych obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi