imt Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Trumpeter przygotowuje model samolotu Su-22 UM 1/32. Prace są dość mocno zawansowane co można zobaczyć w poniższym linku: http://forums.airforce.ru/showthread.php?t=1030 Mam nadzieję że prace nad wesją np: M 4K postępują równolegle. ponad to coś co zwróciło moją uwagę: http://modelism.airforce.ru/gallery/gumenjuk/mig29/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Ze co ? 1/32 ? Z rok , dwa mamy od nich 23-go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Piękna rzecz Ciekaw jestem czy w Polsce będzie dostępny w kwietniu. Miałbym prezent urodzinowy Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Ciekaw jestem czy w Polsce będzie dostępny w kwietniu.l Pewnie tak, ale przyszłego roku. Wojtek nie zmieniaj planów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Wojtek nie zmieniaj planów. Znaczy z F-16? No jakby była taka ładna "suczka" to jednak "efa" bym porzucił ;) Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Ja pewnie też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ja pewnie też. No nieee... Ja chyba normalnie wsiade w samochod i sie tam do Was przejade... Panowie, odrobine konsekwencji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Ja pewnie też. No nieee... Ja chyba normalnie wsiade w samochod i sie tam do Was przejade... Panowie, odrobine konsekwencji... Ta wypowiedż jest wyrwana z kontekstu, a powinna być rozpoatrywana jako całość. My mówimy o zakupie i gdyby była możliwość wyboru to wybrałbym Su na miejszcu Wojtka. No cóż ten dylemat mnie jednak nie dotyczy. Wojtka z resztą też. Su nie będzie w kwietniu Swoją drogą to możesz przyjechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Swoją drogą to możesz przyjechać A no pewno - przyjeżdżaj A nawet dużo by się polało Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Coś garb za kabiną jakiś dziwny. A może mi się tylko wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts