imt Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Trumpeter przygotowuje model samolotu Su-22 UM 1/32. Prace są dość mocno zawansowane co można zobaczyć w poniższym linku: http://forums.airforce.ru/showthread.php?t=1030 Mam nadzieję że prace nad wesją np: M 4K postępują równolegle. ponad to coś co zwróciło moją uwagę: http://modelism.airforce.ru/gallery/gumenjuk/mig29/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Ze co ? 1/32 ? Z rok , dwa mamy od nich 23-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Piękna rzecz Ciekaw jestem czy w Polsce będzie dostępny w kwietniu. Miałbym prezent urodzinowy Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Ciekaw jestem czy w Polsce będzie dostępny w kwietniu.l Pewnie tak, ale przyszłego roku. Wojtek nie zmieniaj planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Wojtek nie zmieniaj planów. Znaczy z F-16? No jakby była taka ładna "suczka" to jednak "efa" bym porzucił ;) Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Ja pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Ja pewnie też. No nieee... Ja chyba normalnie wsiade w samochod i sie tam do Was przejade... Panowie, odrobine konsekwencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Ja pewnie też. No nieee... Ja chyba normalnie wsiade w samochod i sie tam do Was przejade... Panowie, odrobine konsekwencji... Ta wypowiedż jest wyrwana z kontekstu, a powinna być rozpoatrywana jako całość. My mówimy o zakupie i gdyby była możliwość wyboru to wybrałbym Su na miejszcu Wojtka. No cóż ten dylemat mnie jednak nie dotyczy. Wojtka z resztą też. Su nie będzie w kwietniu Swoją drogą to możesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Swoją drogą to możesz przyjechać A no pewno - przyjeżdżaj A nawet dużo by się polało Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Coś garb za kabiną jakiś dziwny. A może mi się tylko wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi