imt Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 Trumpeter przygotowuje model samolotu Su-22 UM 1/32. Prace są dość mocno zawansowane co można zobaczyć w poniższym linku: http://forums.airforce.ru/showthread.php?t=1030 Mam nadzieję że prace nad wesją np: M 4K postępują równolegle. ponad to coś co zwróciło moją uwagę: http://modelism.airforce.ru/gallery/gumenjuk/mig29/index.htm Cytuj
okonek Napisano 18 Lutego 2007 Napisano 18 Lutego 2007 Ze co ? 1/32 ? Z rok , dwa mamy od nich 23-go Cytuj
sokol Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 Piękna rzecz Ciekaw jestem czy w Polsce będzie dostępny w kwietniu. Miałbym prezent urodzinowy Pozdrawiam sokol Cytuj
imt Napisano 19 Lutego 2007 Autor Napisano 19 Lutego 2007 Ciekaw jestem czy w Polsce będzie dostępny w kwietniu.l Pewnie tak, ale przyszłego roku. Wojtek nie zmieniaj planów. Cytuj
sokol Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 Wojtek nie zmieniaj planów. Znaczy z F-16? No jakby była taka ładna "suczka" to jednak "efa" bym porzucił ;) Pozdrawiam sokol Cytuj
Majek Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 Ja pewnie też. No nieee... Ja chyba normalnie wsiade w samochod i sie tam do Was przejade... Panowie, odrobine konsekwencji... Cytuj
imt Napisano 19 Lutego 2007 Autor Napisano 19 Lutego 2007 Ja pewnie też. No nieee... Ja chyba normalnie wsiade w samochod i sie tam do Was przejade... Panowie, odrobine konsekwencji... Ta wypowiedż jest wyrwana z kontekstu, a powinna być rozpoatrywana jako całość. My mówimy o zakupie i gdyby była możliwość wyboru to wybrałbym Su na miejszcu Wojtka. No cóż ten dylemat mnie jednak nie dotyczy. Wojtka z resztą też. Su nie będzie w kwietniu Swoją drogą to możesz przyjechać Cytuj
sokol Napisano 19 Lutego 2007 Napisano 19 Lutego 2007 Swoją drogą to możesz przyjechać A no pewno - przyjeżdżaj A nawet dużo by się polało Pozdrawiam sokol Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 23 Lutego 2007 Napisano 23 Lutego 2007 Coś garb za kabiną jakiś dziwny. A może mi się tylko wydaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi