elefantes Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Trudno mi to przychodzi napisać, ale ten model jest po prostu nudny 3/4 instrukcji to montaż podwozia, a jakość wyprasek jak na Revella to ujmując w jednym słowie - katastrofa! Tyle udało mi się z niego wyciagnąć co prawie nic, fotki mówią same za siebie... Duży plus za gumowe masywne koła, ale to zdecydowanie za mało by polecić ten model innym. Figuranci są dołożeni przeze mnie, cały model prosto z pudła, na dodatek pogubiłem klosze lamp eeeh te wakacje mi chyba nie służą pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam! Nudny jak nudny, ale jest na co popatrzeć. Nieżle to wyszło i pewnie pędzlem malowany jak zwykle. Pojazd fajnie się prezentuje. Brudzenie tak jak lubię, bez przesady. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Czołgista z PSG-1, dowódca z radiotelefonem i to jeszcze na plecach i w kevlarze na głowie? Dziwne rzeczy u tych niemiaszków się dzieją. A sam pojazd wyszedł bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Malowany pędzlem czy aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi