Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

model zrobiony tylko w oparciu o zestaw dragona polecam

731fc5299260da32.jpg

8f9c8b06dc82de29.jpg

61092bbcb880f00d.jpg

09a5d874edce3101.jpg

9e4401dc02d502c7.jpg

ab9c02c1be2a2e6d.jpg

16bf67d4f2ffc3b4.jpg

bee06bd0746c67f9.jpg

ac5d2f131fbbc4b0.jpg

0e535459904ceae0.jpg

1842eae4b7b5818e.jpg

teraz pozostaje mi tylko wysluchac waszej opini

Napisano

No to dowaliles teraz do pieca. Gdyby nie te fugi pomiedzy plytami podloza to mozna by pomyslec, ze to 1/16 czy cus podobnego. Wielkie brawa

Napisano

Przepiękny model

Wszystko wykonane z należytą starannością

Aż mi przyszła chęć na jakiegoś pancerniaka

Napisano

Pięknie wyszło, jestem pod wrażeniem.

Napisano

chyba prawa gąsienica nie przylega do koła napędowego, ale i tak jest to wspaniały model

Napisano

Świetnie wykonana "Szafa". Więcej nie trzeba pisać. Waloryzowałeś go? Sam mam go w szafce. Czeka na wykorzystanie w dioramce z Powstania Warszawskiego.

Napisano

Model jest zrobiony z zestawu bez dodatków sam dorobilem tylko uchwyty na narzedzia. dzieki za wszystkie opinie nad odpryskami popracuje napewno

Napisano

powiem krótko podoba mi się bardzo odpryski też, może dlatego że sam lepszych nie robię jak narazie ?

btw. mam rodzinkę w Gryfinie :P

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.

Skoro DRAGON to domyślam się, że jest to zestaw (6248)

Właśnie nad takim pracuję. Ogólnie model bardzo mi się podoba ... ale idąc za radą Artura ... to nad zaciekami i obiciami warto jeszcze popracować.

Ogólnie - bardzo pozytywnie

Napisano

Nie gniewaj się że trochę pomarudzę ale może to sie na coś przyda. Otarcia na krawędziach zrobiłeś pędzelkiem ?. Zastosuj jakąś inną technikę,i te zacieki rdzy też się proszą o zmianę technki. Może palcem byłoby lepiej ,ja tak nieraz robię z krawędziami. A białe kamo mozesz malować plakatówkami,bo to i taniej i zmyć mozna jak coś jest nie tak. A jak na tym sie brudzik fajnie trzyma nwet pędzla nie trzeba tylko palcem przecieram i jest dobrze (wkr. jak dla mnie)

Napisano

dzieki za mala podpowiedz kazda taka pomoc prowadzi do coraz lepszego warsztatu a to przenosi sie na lepsze modele