slawek632 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 model zrobiony tylko w oparciu o zestaw dragona polecam teraz pozostaje mi tylko wysluchac waszej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 CUDO POPROSTU CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 No to dowaliles teraz do pieca. Gdyby nie te fugi pomiedzy plytami podloza to mozna by pomyslec, ze to 1/16 czy cus podobnego. Wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Przepiękny model Wszystko wykonane z należytą starannością Aż mi przyszła chęć na jakiegoś pancerniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 fajnie ze wam sie podoba Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCIH Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Pięknie wyszło, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 miodzio super poporstu nie ma o czym gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 chyba prawa gąsienica nie przylega do koła napędowego, ale i tak jest to wspaniały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Świetnie wykonana "Szafa". Więcej nie trzeba pisać. Waloryzowałeś go? Sam mam go w szafce. Czeka na wykorzystanie w dioramce z Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Wygląda całkiem nieżle-jedynie nad odpryskami można popracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Model jest zrobiony z zestawu bez dodatków sam dorobilem tylko uchwyty na narzedzia. dzieki za wszystkie opinie nad odpryskami popracuje napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys997 Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 powiem krótko podoba mi się bardzo odpryski też, może dlatego że sam lepszych nie robię jak narazie ? btw. mam rodzinkę w Gryfinie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Marca 2007 Autor Share Napisano 9 Marca 2007 pozdrowionka dla Hanysa997 z dalekiego gryfina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Witam. Skoro DRAGON to domyślam się, że jest to zestaw (6248) Właśnie nad takim pracuję. Ogólnie model bardzo mi się podoba ... ale idąc za radą Artura ... to nad zaciekami i obiciami warto jeszcze popracować. Ogólnie - bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Nie gniewaj się że trochę pomarudzę ale może to sie na coś przyda. Otarcia na krawędziach zrobiłeś pędzelkiem ?. Zastosuj jakąś inną technikę,i te zacieki rdzy też się proszą o zmianę technki. Może palcem byłoby lepiej ,ja tak nieraz robię z krawędziami. A białe kamo mozesz malować plakatówkami,bo to i taniej i zmyć mozna jak coś jest nie tak. A jak na tym sie brudzik fajnie trzyma nwet pędzla nie trzeba tylko palcem przecieram i jest dobrze (wkr. jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 dzieki za mala podpowiedz kazda taka pomoc prowadzi do coraz lepszego warsztatu a to przenosi sie na lepsze modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi