slawek632 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Zrobiony w oparciu o zestaw ACCURATE MINIATURES plus klapy parta i pasy eduarda. A tak to wszystko razem wyszło Zestaw godny polecenia ale wymagajacy tez duzo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Kolejny cudny model w twoim wykonaniu Nie mogę go przestać podziwać Oby więcjej takich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Midzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 dziekiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 A tak to wszystko razem wyszło Świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Wspaniały model SBD-5 stanowiącego wsparcie z powietrza dla 2 Dywizji Marines lądującej na Tarawie w listopadzie 1943 roku. Świetny temat i świetne wykonanie. Jedyne czego mi w twoim modelu brakuje to bardziej wyraziste okopcenia.Poza tym jest extra. Bardzo się cieszę, że ktoś pokusił się właśnie o tę wersję Dauntless'a, gdyż nie jest tak popularna jak SBD-3 biorąca udział w bitwie o Midway. Sam przymierzam się do tego modelu i będę teraz miał wsparcie w postaci twojego dzieła. Gratuluję i czekam na kolejne prace Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Bardzo ładny modelik pięknie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Duze dzieki Kornik za rys historyczny do mojego SBD-5 mam nadzieje ze niedlugo bede mogl podziwiac twojego trzymam za ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Proszę Cię bardzo. Cała przyjemność po mojej stronie Ja swojego muszę najpierw zakupić. Na 90% będzie to ten Accurate,którym nas Sławku uraczyłeś, ale ostatnimi czasy również Trumpeter wydał pięknego SBD-5 w 1/32, który kusi mnie niczym brunetka w krótkiej spódniczce. Poczekamy, uzbieramy środki, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 nie wypowiadam sie w tematach o samolotach i pojazdach cywilnych bo sie nie znam ale ten samolocik sprawil ze sie wypowiem: superrrr, te pasy sa extraaaa, poprostu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Chyba ulegl bym tej brunetce:) szczegolnie ze Trumpeter znacznie podnniosl poziom swoich produktow w ostatnim czasie niestety odwieczny nasz problem kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Święte słowa Model miałem okazję oglądać na żywo i bardzo mnie rozochocił. Jeśli będą kiedyś wystarczające środki lub jakaś niebywała okazja to zakupię ten model. Zobaczymy co przyjdzie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Piękny model , mistrzowskie wykonanie , te klapy wyglądają rewelacyjnie . Oglądać takie modele to czysta przyjemność z lekką domieszką ...zazdrości Ja też chce mieć ten model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Piękny. Super klapy!!!!! świetna robota. Mam go w 72 z blachami ,ale nie mogłem sie zdecydować. Ale jak zobaczyłem twojego, a zwłaszcza klapy to od razu mam ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Normalnie aż miło popatrzeć na takie cuda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Bombastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Świetna robota, zwłaszcza ślady eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Duze dzieki!!! za tak fajne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi