Andrzej_LK Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 może jeszcze przyklej gąsienice tak, żeby nie unosiły się nad kołami - mała rzecz a cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie ucieszy... klej się na koła rozleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Dlaczego Ty na 99% sugestii co zrobić, odpowiadasz "nie"? Chociaż spróbuj. Skąd wiesz, jak to będzie, skoro nigdy tego nie próbowałeś robić? pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Bo te gumy klei tylko CA, a ja + CA = katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja + szpachla = gorszy wygląd modelu :( ...a ja + CA = katastrofa Albo przesadzasz, albo zmień hobby... nie można się wszystkiego bać . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Może przesadzam, ale to mój pierwszy czołg malowany aero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Oczywiście, że przesadzasz. Czy uważasz, że unikając wykonywania pewnych operacji, które z założenia poprawiają wygląd modelu zrobisz go w ten sposób lepiej? Przecież to przeczy jedno drugiemu. A co ma wspólnego szpachla i klej cyjanoakrylowy z malowaniem aero? pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Te operacje trzeba jeszcze robić dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Wcale nie trzeba. Na początku można robić źle. Byle później być w tym coraz lepszym. No bo jak inaczej się nauczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent Hunter Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Muszę przyznać, że sam bym chyba lepiej go nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Muszę przyznać, że sam bym chyba lepiej go nie zrobił masz okazje zrobić i pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimberoman Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Jakim aero to malowałeś? Bo mój malowany pędzlem po naniesieniu tylko podkładu miał dużo cieńszą warstwę farby, a ty dałeś tylko zieleń i koniec... I co strasznego jest w klejeniu CA? Przecież nawet kropelka ma tak precyzyjną igłę, że nawet w 1:76 nie robi żadnych problemów, zwłaszcza na gąskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi