Wicio1d Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam Zwracam się z prośbą do wszystkich Modelarzy, którzy potrafią projektować,np w Corelu. Chodzi o zaprojektowanie dosłownie trzech części do modelu kartonowego. Niestety te części przy przeprowadzce zagubiłem. Pisałem do wydawnictwa ale oznajmiono mi, że niestety wycinanki nie posiada. Czy ktoś byłby chętny mi pomóc? Szczegóły problemu podam już konkretnej osobie chętnej mi pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Jaki to model? Może ktoś ma taki egzemplarz. ja mam prawie wszystkie małe modelarze oprócz tych z lat 70-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisz co to za model to Ci znajdę w pdfach...sobie wydrukujesz i będzie jak nowe ;) PS. napisz również na priva, bo mogę się tu zgubić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Chodzi o Kolumnę Zygmunta, GPM z serii Kartonowe mini ABC 9'98 skala 1:40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 I przyznaj się publicznie, że krzyż z tej kolumny zgubiłeś. Uważaj na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Krzyż który Zygmunt dzierży w dłoni jest, ale brak tego co ma przytwierdzony na koronie. Spoko, z wypięta klatą przyznaje się : zgubiłem!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 I przyznaj się publicznie, że krzyż z tej kolumny zgubiłeś. Uważaj na siebie. Nie wypowiadaj tego słowa na głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Uuuups;p ale ono jest takie fajne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Troll_90 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Nie wiem czy temat jest nadal aktualny ale ja zajmuje sie projektowaniem w corelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi