Erni Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Modelik skończony ,malowanie z Iraq ,trochę popaprany pigmentami ,olejami i tym co mi w rękę wpadło. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Jak zawsze modelik piękny, chociaż zdarzały Ci się lepiej sfotografowane galerie Na plus temat, malowanie i ładunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Erni moje zdanie już znasz:) superancki, te klimatu lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za opinie Panowie , ale wiadomo że fotki mało kiedy mi wychodzą Nastepnym razem postaram się o lepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za opinie Panowie , ale wiadomo że fotki mało kiedy mi wychodzą Nastepnym razem postaram się o lepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Erni powtarzasz się Ale modelik bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Przyjemny dla oka fotki jak koledzy trochę do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Chcę to zobaczyć na żywo - robisz najbardziej kaprawe fotki z osób które znam. Pięknie skomponowany ładunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Super, jak zawsze mi się podobają Twoje produkty - choć wolę pojazdy pancerne lub chociaż opancerzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Września 2010 Autor Share Napisano 11 Września 2010 Dzieki raz jeszcze za opinie:) Seba jestem expertem od ciulstych fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi