Arkadian Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Pytanie do Radomianinów wiecie może gdzie znajduję się dobry sklep modelarski w Radomiu, żeby kupić model samolotu plastikowego w ramkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Na Slowackiego idac w kierunku wiaduktu, po prawej stronie, jakies 500-600m od skrzyzowania z 25-go Czerwca jest sklep z zabawkami, artykulami biurowymi. Tam jest rowniez spore stoisko modelarskie. Nie jest to sklep modelarski z prawdziwego zdarzenia, ale wybor samych modeli jest calkiem spory, a i w podstawowe akcesoria i chemie sie zaopatrzysz. żeby kupić model samolotu plastikowego w ramkach.A to mozna kupic model samolotu (lub czegokolwiek) plastikowego nie w ramkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Arkadian Pytanie do Radomianinów - hehe zabiles mnie Warszawianinow, Krakowianinow i innych pewnie tez Majek A to mozna kupic model samolotu (lub czegokolwiek) plastikowego nie w ramkach? - oczywiscie Ja mam m.in. taki: Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 ArkadianPytanie do Radomianinów - hehe zabiles mnie Warszawianinow, Krakowianinow i innych pewnie tez Majek A to mozna kupic model samolotu (lub czegokolwiek) plastikowego nie w ramkach? - oczywiscie Ja mam m.in. taki: Pozdr. Pawel Wow ale bajer. A co to, nie badz egoista powiedz Warszawianin pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Ozesz w morde... No to uleglem zaskoczeniu... To jest do sklejania? Czy to cos w rodzaju Easy Kit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 No to właśnie zapytałem się treściwie żeby nie było :P ale piasłem na szybko ten temat nawet sie praktycznie nie zastaniawialem nad trescią, ale chyba jest jeszce sklep na Wojska Polskiego z zabawkami, i tam jest stoisko modelarskie może ktoś potwiierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 ale chyba jest jeszce sklep na Wojska Polskiego z zabawkami Powiem Ci, ze mnie tym zaskoczyles... Sklep z zabawkami owszem jest (masz na mysli ten duzy sklepior ze wszelkimi akcesoriami dla dzieci?), ale nie slyszalem, zeby tam byly modele... Hmm... Trzeba bedzie dochodzenie przeprowadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Yunior Jezeli chodzi Ci o producenta itd. to japonski F-toys - produkuje m.in. helikopterki w skali 1/144. Natomiast jezeli chodzi Ci o sam smiglowec to jest to Sikorsky SH-60B Seahawk US Navy - ale to pewnie wiesz Majek Wszystko na "pstryk" - choc kropelka kleju tu czy tam - czemu nie ? mam tego wiecej Arkadian - spoko i luzik - tak mnie naszlo na wytykanie Zabawilem sie w prof. Miodka qrka Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 YuniorJezeli chodzi Ci o producenta itd. to japonski F-toys - produkuje m.in. helikopterki w skali 1/144. I to juz wszystko pomalowane, i tylko zlozyc na szybko? ciekawe ciekawe Natomiast jezeli chodzi Ci o sam smiglowec to jest to Sikorsky SH-60B Seahawk US Navy - ale to pewnie wiesz Kiedys mi sie ta nazwa obila o ucho, i nawet z raz go widzialem w jakims pismie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi