November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Model Hs-129 B-2 od italieri zbuduje w wersji B czyli takiej jaka była używana w Libi.Najpier krutki inbox. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Model kosztował mnie tylko 29 zł inie spodziewałem się po nim rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Tak wyglądał kokpit pilota po drobnych przerubkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Tak wyglądał kokpit po drobnych przerubkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Sory za zdjęcia,ale to mój pierwszy temat.Podparcie siedzenia, zwieńczenie fotela, zrobiłem z drutu ,a siedzenie wyłożyłem chusteczkom higienicznom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Początek robienia kadłuba.Wymieniłem plastikowe lufy na lufy metalowe i z drutów zrobiłem przewody. Prosze zamieście instrukcje jak zrobić silnik i chłodnice do samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Te przewody to tak w realu wyglądały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 November4 - edytuj swoje posty, forum to nie jest komunikator internetowy Poza tym przewody w kokpicie są za duże. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Nie mam jak zrobić mniejszych tych przewodów. I nie wiem o co ci chodzi z tym komunikatorem.Nie mam pojęcia czy to tak w realu wygldały.To mój pierwszy model z przeróbkami więc jest troche SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 I nie wiem o co ci chodzi z tym komunikatorem Nie wysyłaj wiadomości jedna po drugiej, edytuj swoje wcześniejsze wpisy. Jednak masz tylko 10h więc trzeba już poczekać na moderatora, niech to pozlepia Nie mam jak zrobić mniejszych tych przewodów Spróbuj rozciągnąć kawałek plastikowej ramki nad ogniem, można zrobić dowolną grubość. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 To mój pierwszy model z przeróbkami więc jest troche SF. Nie tyle, że SF, ale że to się nie trzyma kupy... Lufa z drutu, a nie lepiej z igły? Nie uwierzę, że w twoim miescie nie ma apteki... Te przewody wyglądają jakby ktoś w tym samolocie położył rury wod-kan. Przeciez mozesz to zrobić z żyłki, struny od gitary lub tak jak wspomniał kolega rozciągnąć ramkę od wypraski nad ogniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der-Steppenwolf Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Zgadzam się z kolegami, poza tym bąble po bokach kadłuba nie mieściły żadnych przewodów, tylko zamki działek. Jeśli kadłub będzie zamknięty, wklejanie przewodów mija się z celem, jeśli zaś pokrywy zamków, względnie inne wzierniki miałyby być otwarte lepiej zająć się właśnie tymi zamkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Chusteczkom higienicznom? Co z tom Polskom i ortografiom... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 krutki przerubkach higienicznom Błagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi