Dexter Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Masz czas, nikt Cię nie goni, popraw może granicę między piętrem a strychem. Zostawiłeś belki, nie ma jakiegokolwiek śladu po podłodze strzychu, poddasza czy jak tam wolisz. Zostały piękne, czerwone cegiełki. Postaw coś na tych belkach, kartkę kawałek polistyrenu i wg niego zrób granicę ciemniejszą powyżej plus zakurzenia, obdarcia ściany, zacieki. Troszeczkę za czysto urwało sufit i kawałki ściany. Detale, wiem, ale to takie detale dodają realizmu. Pobaw się tą dioramką, to jej nie zaszkodzi. pooglądaj fotki zniszczonych domów w necie. Bez pośpiechu zrób świetną dioramkę bo zapowiada się rewelacyjnie. Przedmówcy mieli rację, daj coś po czym strzelec mógł wejść na górę. Może drabinka, belka oparta o podłogę czy sterta mebli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiuMajster Napisano 16 Września 2010 Autor Share Napisano 16 Września 2010 Witam Dziękuje koledzy rzeczywiście trochę się wnętrzem pobawię Drabinkę znalazłem muszę ją tylko pomalować i dostawie myślę że do końca tygodnia pomajstruję nad dioramą na razie sklejam samochód opancerzony muszę się trochę od budynku odstresować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiuMajster Napisano 19 Września 2010 Autor Share Napisano 19 Września 2010 Witam Wybaczcie za Brak tych wszystkich fot ale fotosik.pl....po prostu brak mi słów ten abonament co każą wykupywać to niech sobie go.... Mam nadzieje że na tym hostingu nie znikną po tygodniu ;p Koniec marudzenia przejdźmy do rzeczy Wnętrze trochę przerobione doszła drabina i fragment wyższego piętra jeszcze trochę brudzenia i trochę śniegu i będzie ok ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiuMajster Napisano 20 Września 2010 Autor Share Napisano 20 Września 2010 Witam Wybaczcie za odpowiedź pod odpowiedzią Prace idą na przód wczoraj wziąłem się za "samochodzik" niestety mój dość wysłużony kompresor uległ awarii a z braku wystarczającej ilości gazu w butli "na czarną godzinę" byłem zmuszony do malowania pędzlem czego nie robiłem już od bardzo dawna ;-) zostało jeszcze brudzenie i detale jak łopata siekiera itp. Aha białe kamo malowałem aero na szczęście na nie starczyło ;-) kilka fotek wraz z kilkoma detalami na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiuMajster Napisano 25 Września 2010 Autor Share Napisano 25 Września 2010 Witam Długi zastój w relacji ale wszystko z braku czasu wybaczcie ogromne foty które do tej pory wrzucałem (pomniejszyłem je myślę że teraz będzie ok) Prace dobiegają końca jeszcze kilka poprawek i dodatków :-) Zapraszam do oglądania fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawki Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Ciekawe jak będzie się prezentwać po skończeniu pojazdu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Jak dla mnie ok, ale potrzeba tam większego kalibru. Jakiegoś prawdziwego "czołga", co by przed tym budynkiem nie wyglądał tak skromniutko. Jestem ciekaw końcowego efektu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Też uważam że powinieneś dać coś większego, budynek przytłacza bardzo ten samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Też uważam że powinieneś dać coś większego, budynek przytłacza bardzo ten samochodzik w 100% sie zgadzam (pasowałby jakiś transporter półgonsięnicowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Bardzo ładny klimacik , świetne wykonanie - tak tylko strzelcowi na pięterku przydałoby się jakiś szaliczek na szyje każdy opatulony a on ''rozgrzany jak cegła'' a szyja gola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi