abir24 Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Hahaha jak zobaczyłem zdjęcie to pomyślałem że podłodka stoi w żywicy zalana W tej skali to dioramka faktycznie by miała rozmiar stolika... Stolik pierwsza klasa, zatopić okręcik do lini wodnej i dołożyć jeszcze Kingfishera itp. i masz piękną dioramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Zazdroszczę Ci tej balii. Dajesz, dajesz do przodu. Podoba mi się, że jest trochę "zmęczony", ale nie styrany. Chciałbym osiągnąć podobny efekt u siebie. Dodasz jakąś załogę? wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Nad tym modelem ciąży jakieś fatum chyba:/ Zgubiłem jeden reling od kiosku.. jak go nie znajdę to będę musiał jakoś go dorobić..grr, na razie stop z modelem. Musze od niego odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Miesiąc odpoczynku i ..... z niecierpliwości. Znalazł się reling? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Niestety nie Będe musiał dorabiać...jak skończe t-62 to biorę sie dalej za łajbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 No Kolego zaniedbujesz widownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 8 Września 2012 Autor Share Napisano 8 Września 2012 BEZ przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Share Napisano 20 Lutego 2014 Witam ponownie po przerwie:) Model nie umarł, zyskał drugie życie:) I robi się nadal, już zostało nie wiele do zrobienia. Kiosk gotowy do malowania, w sumie to juz go kiedys malowałem ale b.brzydko coś z farbą się stało, i po pomalowaniu zrobił się z niej proszek,sam pigment został.Nie wiem, jutro będe malowac jeszcze raz. Dorobiłem zagubiony reling,wyszło znośnie Musze poprawic mocowanie drabinki, bo jest nie tak jak trzeba. Sorki za jakość zdjęć, światło nie te. A tutaj nieszczęsny pigment: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Wiosna idzie -pełne wynurzenie i do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Pomalowane, znowu to samo, ale juz mniej, i ostatnia warstwa tylko sie taka zrobila, zdmuchnałem, i jest gitara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Bardzo realistyczny malunek. Mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Bardzo realistyczny malunek. Mi się bardzo podoba. Mam nadzieje ze to nie ironia co do malowania kiosku:P Malowanie kiosku już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Pomalowałem pokład kiosku, miał być antracyt ale jest czarny, po suchym pędzlu i tak różnicy nie będzie widać Pracuje do poźna to ciężko o normalne swiatło, w niedziele pstrykne kilka fotek w świetle dziennym, do tego czasu dojdzie pewnie kilka duperelków. Jak na razie wyglada tak, zdjecia raczej pogladowe, niż szczegółowe:) Będe musiał poprawić zacieki rdzy, bo te sa bardzo słabiutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Osobiscie bym je zostawil, caly model nie jest strasznie pokiereszowany wiec i zacieki moga pozostac. Twoj model i decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Ale wstrętne to pływadło sylwetka do bani ale wiadomo hamerykański śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Ty się tam akurat znasz sam jakieś barki na śmieci lepisz i do tego jeszcze szwabskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Ty się tam akurat znasz sam jakieś barki na śmieci lepisz i do tego jeszcze szwabskie Znam sie postaw tego pokraka koło niemieckiego odpowiednika czyli typu IXc i zobaczysz co ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Kwestia gustu. Mi sie akurat podoba ten okret. Napewno ciekawszy niz te dzisiejsze atomowe cygara;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 No mnie tam sie IX wcale nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 No mnie tam sie IX wcale nie podoba Nie znasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Kolego Balrog, teraz dopiero czytam Twoje tematy, i powiem Ci że chyle czoła Twoim przeróbka na RC, na prawde robia wrażenie, coś czuje że moja łódka podwodna była by w Twoich rękach prawdziwa łajba podwodną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Kolego Balrog, teraz dopiero czytam Twoje tematy, i powiem Ci że chyle czoła Twoim przeróbka na RC, na prawde robia wrażenie, coś czuje że moja łódka podwodna była by w Twoich rękach prawdziwa łajba podwodną Zła skala i nie jest Niemiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Zła skala i nie jest Niemiecka Kolege BALROGA interesuja tylko jeboty w 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 No to niech walnie gato w 1/35:D tylko jakieś 2.6m długosci:) I z 0.5m wysokości:D A wracając do mojego (nie)pływadła, jak to jest z tymi flagami, wiem ze część jest powieszonych jak okret jest w porcie, część chyba podczas pokoju a jeszcz einaczej jest podczas walki/patrolu, czy tam defilady. Ktoś podpowie jak to ogarnać, bo troszke tych flag jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 No to niech walnie gato w 1/35:D tylko jakieś 2.6m długosci:) I z 0.5m wysokości:D U-boota w skali 1:35 zrobię ale nie jakiegoś hamerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi