Skocz do zawartości

USS Silversides (SS-236)-(Revell 1/72)

gizmo1986

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha jak zobaczyłem zdjęcie to pomyślałem że podłodka stoi w żywicy zalana W tej skali to dioramka faktycznie by miała rozmiar stolika...

Stolik pierwsza klasa, zatopić okręcik do lini wodnej i dołożyć jeszcze Kingfishera itp. i masz piękną dioramke

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Zazdroszczę Ci tej balii. Dajesz, dajesz do przodu. Podoba mi się, że jest trochę "zmęczony", ale nie styrany. Chciałbym osiągnąć podobny efekt u siebie.

Dodasz jakąś załogę?

wielkamucha

• 1 month later...
  • 1 year later...

Witam ponownie po przerwie:) Model nie umarł, zyskał drugie życie:) I robi się nadal, już zostało nie wiele do zrobienia. Kiosk gotowy do malowania, w sumie to juz go kiedys malowałem ale b.brzydko coś z farbą się stało, i po pomalowaniu zrobił się z niej proszek,sam pigment został.Nie wiem, jutro będe malowac jeszcze raz. Dorobiłem zagubiony reling,wyszło znośnie Musze poprawic mocowanie drabinki, bo jest nie tak jak trzeba.

Sorki za jakość zdjęć, światło nie te.

724ae63f3f638277.jpg

cd54edb334db9aed.jpg

A tutaj nieszczęsny pigment:

00ab5bb1471d09a4.jpg

Pomalowałem pokład kiosku, miał być antracyt ale jest czarny, po suchym pędzlu i tak różnicy nie będzie widać:)

Pracuje do poźna to ciężko o normalne swiatło, w niedziele pstrykne kilka fotek w świetle dziennym, do tego czasu dojdzie pewnie kilka duperelków.

Jak na razie wyglada tak, zdjecia raczej pogladowe, niż szczegółowe:)

16117ca4499aa557.jpg

9d9ec66216dec3d5.jpg

ea196cbbefc33c49.jpg

Będe musiał poprawić zacieki rdzy, bo te sa bardzo słabiutkie...

Kolego Balrog, teraz dopiero czytam Twoje tematy, i powiem Ci że chyle czoła Twoim przeróbka na RC, na prawde robia wrażenie, coś czuje że moja łódka podwodna była by w Twoich rękach prawdziwa łajba podwodną

Zła skala i nie jest Niemiecka

No to niech walnie gato w 1/35:D tylko jakieś 2.6m długosci:) I z 0.5m wysokości:D

A wracając do mojego (nie)pływadła, jak to jest z tymi flagami, wiem ze część jest powieszonych jak okret jest w porcie, część chyba podczas pokoju a jeszcz einaczej jest podczas walki/patrolu, czy tam defilady. Ktoś podpowie jak to ogarnać, bo troszke tych flag jest:)