Przemo1CK Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Już dawno, dawno nie pokazywałem żadnej galerii na forum. Więc przypomnę się Model firmy Tamiya, konwersja (cysterna) z CMK, do tego silnik z Plusmodel. Beczki na podstawie to żywica Armorscale oraz plastiki Great Wall Hobby. Całość malowana jak zawsze Pactrami. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 No elegancko to wygląda, kolejny fajny Blitz w Twoim wykonaniu Przypomnienie siebie udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Fajna diorama. Szoda że nie widziałem warsztatu, a może przegapiłem . Jeżeli jest taka możliwość prosiłbym o więcej zbliżeń silnika i kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Powiedz jakich tajemnych zaklęć używasz, że takie malowanie ci pactrą wychodzi. Czym rozcieńczasz i w jakich proporcjach, bo z tego co się orientuję malujesz aero?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 piękny modelik, piękne malowanie, całość bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 Czołem ! Dzięki za opinie. Seba_t, pactry to jedyne farby, których nigdy nie rozcieńczałem. Według mnie idalnie nadają się od razu do malowania aerografem. Malowanie tego pojazdu ograniczyło się do użycia czterech odcieni koloru szarego, reszte zrobił łoszyk. Fotki silnika pokażę pod wieczór, bo na razie maluje maluchy z trumpka Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Oj tak, zgadzam się z kolegą Przemo1CK - Pactry są świetne bez rozcieńczania. Jedynym 'ulepszeniem' u mnie jest kropelka Retardera wlana najpierw do zbiorniczka żeby mi się glut nie zrobił. A odnośnie modelu - bardzo mi się podoba Jedyne, co mi taką małą, maleńką ociupinkę przeszkadza to trochę niejednolite kurzenie opon, szczególnie w miejscach, gdzie są one podwójne. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Ładnie wyeksploatowany oraz podoba mi się różnorodność tej szarości . Z tą Pactrą to muszę spróbować gdyż mam naście słoiczków to trzeba je zużyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Widziałem obydwa, więc hurtem. Przemek, to jest to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 przyjemna scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 łooo jak zawsze ekstraklasa! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Dzięki ogromne Panowie! Niebawem skończę cysternę lotniczą (Opel Blitz) z brezentowym daszkiem kabiny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 przepiekna kompozycja, wszystko tak stonowane kolorystcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi