Marwaw Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam, z pewną taka nieśmiałością postanowiłem zadebiutować w dziale okrętowym. Niedawno popełniłem pierwszy swój model w skali 1/350 - padło na krajowy produkt, czyli najnowszego U-boota z Mirage Hobby. Oto mini galeria: A tu mała relacja z budowy: http://www.modelarstwo.koszalin.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=35 Model potraktowałem zupełnie relaksacyjnie, nie dysponowałem ponadto jakąś bogata dokumentacją. Można zatem obijać pałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Bardzo przyzwoicie zrobiony model, zważywszy na produkt wyjściowy , czekam na następne produkcje, zwłaszcza, ze temat u-boot jest mi bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Bardzo zacnie! Gratuluję modelu. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Września 2010 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2010 Bardzo fajny model - super wykonanie choć przydałoby się nieco więcej Makro - bardzo mi się podoba - brudzenie w granicach rozsądku - pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Mimo, że U-Boot'y mnie nie kręcą, to model mi się podoba . Gratuluje wykonania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 mnie tez statki niezbyt kreca, ale jak zobaczylem "fotke admina", od razu mi sie spodobal twoj model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Października 2010 Autor Share Napisano 3 Października 2010 Fotkę admina ?! Ale fajnie, przyznam, że rzadko tam zaglądam wchodzę od razu na forum:) Trzeba będzie popełnić inne okręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 No, no - fotka admina congrats ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Października 2010 Autor Share Napisano 4 Października 2010 W takim razie częściej się będę udzielał w dziale okrętowym, tym bardziej, że w magazynie kilka pływadeł mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Piękna robota! Jak zwykle zresztą Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Października 2010 Autor Share Napisano 4 Października 2010 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 W takim razie częściej się będę udzielał w dziale okrętowym, tym bardziej, że w magazynie kilka pływadeł mam:) Tylko proszę Cię, nie z U-Boot'ami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Nie, spoko nie będzie Ubootów, jeśli chodzi o zawartość mego magazynu w 1/350 to Chokai z Aoshimy, Graf Spee z Academy, Pola i Arizona z Hobby Bossa. Jak widać zero Ubootów. Tych jak na razie nie planuję ruszać. Po skończeniu Waco myślę że ruszę z dość dużym tematem od podstaw w 1/72, na razie nie zdradzam szczegółów, dodam tylko, że będzie to spod biało - czerwonej bandery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Graf Spee z Academy, Arizona z Hobby Bossa. Ponieważ uznaję tylko pancerniki i lotniskowce (z jednostek nawodnych), to czekam z niecierpliwością na Warsztat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Pancernika ani lotniskowca w polskiej flocie nie było...ale nie rozczarujesz się, stocznia powinna ruszyć tak listopad - grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 W polskiej flocie to niewiele było/jest. Niekoniecznie chodziło mi o rodzime, gustuję w japońcach ... Tak czy inaczej, czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bismark Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Bardzo udany debiut -brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Pancernika ani lotniskowca w polskiej flocie nie było...ale nie rozczarujesz się, stocznia powinna ruszyć tak listopad - grudzień Pancernik prawie i chyba wiadomo skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Pancernik prawie i chyba wiadomo skąd Ruscy też po 1945 prawie mieli lotniskowiec ... tak samo jak my prawie mamy drużynę narodową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi