Przemo1CK Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Witam ! Tym razem chciałem pokazać model wykonany kilka miesięcy temu. Wykorzystałem sporo dodatków. M.in. koła, ramę i pakę z BlitzaTamiyi, blaszki z Lion Roara (do Mercedesa). Kabina z Italeri, ładunek żywiczny z MMK oraz plandeka żywiczna z Mig'a. Całość również malowana pactrami. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Piekny. To co robisz z tymi modelami to poezja. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Przemo wyszedł ci bardzo cukierkowy model. I tak trzymać bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Bardzo fajny elegant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Przyznam, że dość oryginalny model. Interesująco wygląda malowanie, ale mnie osobiście brakuje jakiegoś małego akcentu w postaci zabłoceń lub zachlapań na podwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Chłopaku jak Ty robisz takie cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Września 2010 Autor Share Napisano 20 Września 2010 Witam! Chłopaku jak Ty robisz takie cuda ? Nawet ja tego nie wiem Po prostu jak mam model w głowie to siadam i robię, nie za każdym razem tak mam, ale jak już się stanie, to zazwyczaj nawet mi wyjdzie jakoś. Dzięki wszystkim za opinie i dobre słowo Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Dołączę do pochwał, bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Bardzo ładnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Dzięki za tak liczne opinie Na pewno to nie będzie mój ostatni Mercedes z pługiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi