MINSTRAL Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Gunther Schwere Kampf Laufer dziś prezentuje cudo stworzone przez studio "PAOLO Parente's Dust http://www.dustgame.com/index.php . Model to ciekawe połączenie niemieckich pojazdów pancernych w skali 1:35 na dwóch nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 o młay włos kupił bym kiedyś tego żywicznego potwora, szczęśliwe jak przeliczyłem Euro na ZŁ przyszło opamiętanie. Miał być do kompletu z Rakettentruppen. A modelik fajny. Gratiluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Bardzo fajna odskocznia od typowej pancerki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 O mein Gott!!! Was ist das??? Oczywiście wykonanie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Super! Modele z Dust'a są bardzo fajne. Ceny zniechęcające, ale jak widać powyżej warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Polecam Ring Of Red - jest tam kilka ciekawych podobnych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Świetnie się prezentuje ten cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Ooo prawie moje klimaty Świetne wykonanie i model PS: "Prawie" bo moje to polskie a ten to niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi