Andrzej_LK Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 wiem, ze Ludowe Wojsko Polskie było dziwolągiem :-) dla Amerykanina Polish Army była za Sobieskiego, podczas II Wojny na Wschodzie i na Zachodzie, podczas zimnej wojny także.... dla nas niekoniecznie. zależy, czy chcesz orła państwowego czy wojskowego, takiego z czapek. jeśli ptak ma być państwowy to jest ok. jeśli orzeł ma być armijny to nie - wstukaj do gugli LWP orzeł w funkcji grafika i znajdziesz takie, jakie nosili zołnierze LWP na mundurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 [Wyszperałem dwa PRL-owskie orły. Przypomniała mi się podstawówka A może na alegrosie jakiś znaczek w typie "wzorowy dowódca" - mam oryginał za 10taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi