Artek82 Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 Całkiem przystojnie to wygląda Ja bym spojenia między płytami czymś czarnym zrobił, imitując smołę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Listopada 2010 Autor Share Napisano 8 Listopada 2010 Rozważam taki zabieg. Muszę na spodzie najpierw spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 Tak patrzę na tą płytę lotniska i wygląda ono jak po bombardowaniu. Użytkowany pas i drogi kołowania w życiu by tak nie mogły wyglądać. Samoloty albo by kołowały slalomem albo straciłyby podwozie. Także dziury koniecznie trzeba usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Listopada 2010 Autor Share Napisano 8 Listopada 2010 Pisałem o tym wyżej kilka razy. Naprawię, jak będę miał czas kupić gips. Albo pójdę w drugą stronę i zrobię zbombardowane lotnisko z jakimś wrakiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2010 Obiecałem drugi samolocik i oto jest. Tym razem malowany aerografem. Wygląda lepiej, ale paradoksalnie wyszło kilka błędów, których przy pędzlu by nie było. Myślałem, że farba przykryje niektóre niedoskonałości, jednak warstwa z aero okazała się szokująco cienka. Kalki słabo wyglądają, ale wyszło to dopiero po lakierze matowym i teraz już chyba nie da się poprawić. Szczególnie te małe się strasznie świecą. Model jeszcze nie jest skończony - brakuje kółeczek i klapek. Aha i antenkę odłamałem, też ją będę musiał dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 brakuje kółeczek Przy takich dołach na lotnisku nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotnik Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Szkoda, że nie użyłeś blaszek fototrawionych Part'a, dużo poprawiają, model wygląda realistycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2010 lotnik to mój drugi model, na blachy przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi