Kermit22 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 GRATULUJĘ za Udany Model Pieknie jest zrobiony tak czysto Podziwiam go Pozdro Dla Modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 cacko!!!!po prostu wymiata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Po wejściu na stronę główną zostałem bardzo miłe zaskoczony. Dziękuje za zauważenie mojej galerii. Nie bądż taki skromy, model jest OK, ale ten już widziałem w Kępnie, czas na następny ....... . Pozdr M p.s. jednak "ciekawiej" wyglądała z "budą" Wojtka ....... fotki widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 6 Listopada 2010 Autor Share Napisano 6 Listopada 2010 p.s. jednak "ciekawiej" wyglądała z "budą" Wojtka ....... fotki widziałem. Skoro już o tym wspomniałeś to jako ciekawostkę wrzucę zdjęcie po zamianie kabin z Arminem Wojtka Kmery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Szary dół z rudą kabiną świetnie się komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Szary dół z rudą kabiną świetnie się komponują ... i tak bym to zostawił Ps. Oba modele zasługują na uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Nie znalazłem informacji czym robiłeś chromy?? Mógłbyś zdradzić tajemnice?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Nie znalazłem informacji czym robiłeś chromy?? Mógłbyś zdradzić tajemnice?! Ups. Przepraszam, że z takim opóźnieniem odpowiadam na Twoje pytanie. Chrom na zbiornikach i felgach to Alclad Chrome nakładany aerografem. Jako podkład pod chrom zastosowałem czarny połyskujący kolor z Motipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziktrans Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Na niektórych zdjęciach wygląda jak żywa Za ten model należy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Świetna Scania, Ja nigdy do takiego poziomu nie dojde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Bardzo piękna Scania jeden z piękniejszych modeli na forum,super a kolorek powala na kolana.W planach mam zrobienie Volvo fh16 właśnie w takich kolorkach tylko nie wiem czy mi się uda ze względu na niewielkie doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Bardzo piękna Scania jeden z piękniejszych modeli na forum,super a kolorek powala na kolana.W planach mam zrobienie Volvo fh16 właśnie w takich kolorkach tylko nie wiem czy mi się uda ze względu na niewielkie doświadczenie Kazdy od czegos zaczynal, zaloz relacje, napewno dostaniesz wiele pozytecznych rad, ktore Ci moga pomoc w budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 To jeden z najlepiej wykonanych modeli jakie widziałem. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi