Skocz do zawartości

New Scania R500 1:24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

GRATULUJĘ za Udany Model Pieknie jest zrobiony tak czysto Podziwiam go Pozdro Dla Modelarza

Napisano

cacko!!!!po prostu wymiata!!!!

Napisano
Po wejściu na stronę główną zostałem bardzo miłe zaskoczony. Dziękuje za zauważenie mojej galerii.

Nie bądż taki skromy, model jest OK, ale ten już widziałem w Kępnie, czas na następny ....... .

Pozdr M

p.s. jednak "ciekawiej" wyglądała z "budą" Wojtka ....... fotki widziałem.

Napisano
p.s. jednak "ciekawiej" wyglądała z "budą" Wojtka ....... fotki widziałem.

Skoro już o tym wspomniałeś to jako ciekawostkę wrzucę zdjęcie po zamianie kabin z Arminem Wojtka Kmery

4477304.jpg

Napisano
Szary dół z rudą kabiną świetnie się komponują

... i tak bym to zostawił

Ps.

Oba modele zasługują na uznanie

• 1 month later...
Napisano
Nie znalazłem informacji czym robiłeś chromy?? Mógłbyś zdradzić tajemnice?!

Ups. Przepraszam, że z takim opóźnieniem odpowiadam na Twoje pytanie.

Chrom na zbiornikach i felgach to Alclad Chrome nakładany aerografem. Jako podkład pod chrom zastosowałem czarny połyskujący kolor z Motipa.

• 2 years later...
  • 5 weeks later...
Napisano

Bardzo piękna Scania jeden z piękniejszych modeli na forum,super a kolorek powala na kolana.W planach mam zrobienie Volvo fh16 właśnie w takich kolorkach tylko nie wiem czy mi się uda ze względu na niewielkie doświadczenie

Napisano
Bardzo piękna Scania jeden z piękniejszych modeli na forum,super a kolorek powala na kolana.W planach mam zrobienie Volvo fh16 właśnie w takich kolorkach tylko nie wiem czy mi się uda ze względu na niewielkie doświadczenie

Kazdy od czegos zaczynal, zaloz relacje, napewno dostaniesz wiele pozytecznych rad, ktore Ci moga pomoc w budowie modelu.