Gość Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Trucknology, bez przesady... To, że kolega Scania komentuje teraz stare tematy lub odgrzebuje inne, żeby się czegoś dowiedzieć, nie zasługuje przecież na zlinczowanie. Jest po prostu nowym użytkownikiem i ma również prawo skomentować coś, co mu się podoba. Przecież właśnie dlatego stare tematy nie są zamykane. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Jarku ten kolega pisze w niemalże każdym temacie po 2 słowa... Zobacz sobie to viewtopic.php?t=13462 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Jarku ten kolega pisze w niemalże każdym temacie po 2 słowa... Wiem, ale w czym Ci to przeszkadza? Jak nie będzie odpowiedzi, to się zorientuje, że odkopywanie starych tematów w nieuzasadnionych przypadkach, jest bezcelowe. A poza tym, nie jeden 15-latek jest cenniejszym członkiem Modelworka niż wielu np. 25-latków. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Co komu da to, że jest napisany wiek lub data urodzenia ?? Jak już tak ma być to lepiej żeby to tyły ostrzeżenia. Co do odkopywania starych tematów to podzielam słowa JarkeSa i Trucknology. Po to jest forum żeby pytać, pokazywać swoje prace, komentować ale to co czasami piszę kolega Scania to lekka przesada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Co komu da to, że jest napisany wiek lub data urodzenia ?? Jak już tak ma być to lepiej żeby to tyły ostrzeżenia. Co do odkopywania starych tematów to podzielam słowa JarkeSa i Trucknology. Po to jest forum żeby pytać, pokazywać swoje prace, komentować ale to co czasami piszę kolega Scania to lekka przesada ... Nie o to chodzi, żeby był napisany wiek, a to, że przy rejestracji powinien być wymagany i poniżej 15 lat odrzucane wnioski o rejestracje na forum. Nie róbmy już Andrzejowi OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Nie o to chodzi, żeby był napisany wiek, a to, że przy rejestracji powinien być wymagany i poniżej 15 lat odrzucane wnioski o rejestracje na forum. A jak chcesz to wyegzekwować?? Myślisz, że ludzie będą podawali prawdę, czy może chcesz im sprawdzać dowody?? Andrzej zapewne posprząta temat, więc i tak cały nasz spam stąd zniknie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Listopada 2009 Autor Share Napisano 16 Listopada 2009 Andrzej zapewne posprząta temat, więc i tak cały nasz spam stąd zniknie Pewnie, że posprzątam a tak po za tym cłkowicie zgadzam się z Jarkiem. Tematy sa otwarte po to aby każdy mógł wyrazić swoją opinię i nie ważne czy ma 5 czy 99 lat, ważne aby pisał z sensem i na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Żeby zakończyć dyskusję odbiegającą od głównego tematu, dołączam się do gratulacji dla autora , kolekcja naprawdę godna podziwu, do tego niesamowite wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Żeby zakończyć dyskusję odbiegającą od głównego tematu, dołączam się do gratulacji dla autora , kolekcja naprawdę godna podziwu, do tego niesamowite wykonanie. Popieram przedmówcę bo jeszcze nie miałem szansy pochwalić prac P. Andrzeja, duży szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Uważam, że użytkownicy którzy nie mają ukończonych 15 - 16 lat powinni mieć zakaz wstępu na forum Właśnie bez przesady, ktoś taki jak ja (mam nadzieję, że nie jestem dzieckiem neo) mógł poczuć się urażony. Ilu jeszcze jest 15-latków na forum, którzy jednak coś tam robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Panie tornado modele piękne, pozazdrościć takiej kolekcji. Najbardziej podobał mi się ten czarny Harley - piękny. Ps: 15 lat -piękny wiek ja tam się urażony nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonRoberto Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Te modele są piękne i profesjonalnie zmontowane. Nic tylko pozazdrościć. Może kiedyś sam takiego skleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Szczerze mówiąc na mnie największe wrażenie zrobiła góra pudeł z "zapasami" - są wśród nich prawdziwe perełki. A przy okazji pogratulować wszechstronności, nawet żaglowce kolega "produkuje" ;) Miło by było zobaczyć coś militarnego lub jakiś samolot w Twoim wykonaniu, próbowałeś może kiedyś? Teraz są modele czołgów w skali 1/16, w sam raz na Twój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Miło by było zobaczyć coś militarnego lub jakiś samolot w Twoim wykonaniu, próbowałeś może kiedyś? Teraz są modele czołgów w skali 1/16, w sam raz na Twój gust Jakieś 35 lat temu skleiłem ze trzy czołgi, ale lepiej o nich nie wspominać, Samolociki - mam dwa nie dokończone (Harrier i Mustang, oba w 1:24), gdzieś na forum są relacje z ich budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi