iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 CO TU DUŻO PISAĆ PIĘKNE. BYŁEŚ MOŻE W "TRAILERZE"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 Owszm byłem, ale była to tylko wzmianka. Natomiast trochę więcej na temat moich modeli było w Polskim Trakerze - nr 8/2005 i Modelarzu - 11/2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrabny Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 I ja sie dolacze do gratulacji. Obok takich modeli nie mozna przejsc obojetnie. SUPER Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 tornado, skoro kolega Zgrabny odkopał już Twój temat sprzed 2 lat, to myślę, że czas na małą aktualizację, bo działo się u Ciebie dużo w tym czasie Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Faktycznie trochę modeli mi przybyło. Wzasadzie wszystkim tu na forum robiłem relacje z ich budowy, więc zamieszczam tylko kilka fotek tak dla przypomnienia. Volvo FH16 betoniarka Volvo F12 Petrbilt z buldożerem Mack z cysterną Kenworth Aerodyne - 1:16 Kenworth W900 - 1:16 Peterbilt 359 - 1:16 Kenworth K100 - 1:25 Chinese 50 ton transporter - 1:35 Mack DM 600 - 1:25 ROLLS ROYCE PHANTOM II - 1:16 Excalibur SS - 1:12 Citroen 15 SIX - 1:8 Jaguar XK-E - 1:8 Corvette Sting Ray - 1:8 Trans Am - 1:8 (nieukończony) HARLEY-DAVIDSON - 1:6 Harley-Davidson Electra Glide - 1:6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 No po prostu świetne modele.Wyglądaja jak gotowe.I ten chrom. Naprawde gratulacje super modele.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Super maszyny!!! Ale ja chciałbym zobaczyć foty modeli z "magazynka" Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Twoje modele są prze piękne podziwiam to ile pracy w nie włożyłeś ,pewnie jeśli zrobić im odpowiednie tło przeciętny śmiertelnik nie odróżnił by czy to model czy originał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Dzięki koledzy za Wasze opinie Ale ja chciałbym zobaczyć foty modeli z "magazynka" Nie ma problemu. Niektóre modele są w pudłach zastępczych (po sklejonych modelach): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Są jakieś na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Są jakieś na sprzedaż ? może coś bym opchnął - zagadaj do mnie na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 może coś bym opchnął - zagadaj do mnie na GG. Nie szkoda Ci? Twoje umiejętności, trud, zmagania, długie godziny, poświęcone modelowi, zamienić na PLN, które niezauważalnie się rozejdą..? Kupowanie gotowych modeli, sklejonych przez kogoś innego, nie jest modelarstwem, a kolekcjonerstwem... Nie rozumiem takiego podejście. Ale żeby nie było OT - kolekcję modeli masz pokaźną, magazyn imponujący. Ja przez 10 lat nie skończę tylu modeli, co Ty przez 2 lata. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 JarekS nie liczy się szybkość sklejania, a precyzja, co u Ciebie doskonale widać .A Tornado zna moje zdanie na temat jego modeli . Są piękne . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Jarek tutaj chyba chodziło o modele nie sklejone, na poprzedniej stronie było zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Jeśli Kolega Czerniawa miał na myśli sprzedaż nie sklejonych modeli, to mój post nie odnosi się do niego Mi w zasadzie chodziło o takich ludzi, którzy kupują gotowe modele. Wiem, że tacy są, bo sam czasem dostaję takie propozycje... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Ja takich propozycji niestety nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 O kurcze IROC-Z... mniam... i Super Magnum... jeszcze lepiej... Kiedyś sobie kupię Renię... nie ma innej opcji, muszę mieć Magnumkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 JA raz zarobiłem 100zł za to że złożyłem model tacie, a tata dał szefowi do firmy, jako "wizytówka" firmy....... (firma transportowa modelem był Man TGA identyczny jak mojego taty).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 100 zarobku to średnia cena, tylko, że to nie temat o modelach na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 No widze że kolega Tornado sklejał "Cutty Sark" - a ja jestem w trakcie prac nad nim. A co do Trucków to nie da się tego wyrazić słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Fajny jest ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 więcej znaków to się nie dało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Pewno dało, tylko myszka odmówiła współpracy. Modele sami wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Nie zwracajcie uwagi... ten ktoś Scania : D jest nie halo coś Uważam, że użytkownicy którzy nie mają ukończonych 15 - 16 lat powinni mieć zakaz wstępu na forum, a podawanie daty urodzin powinno być obowiązkiem. Niestety, nie każdy jest dzieckiem neo, ale przez te osoby tak powinno być zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi