Seweryn Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Model prosto z pudełka Academy, sklejało sie dość dobrze, dodatkowo dołożyłem żywiczne bambetle. Wielkość modelu: Fotki modelu: Dobrze się bawiłem przy budowie tego modelu, polecam. Możę jeszcze coś w siedemdwójce z pojazdów ulepię. Cytuj
temir 2 Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Witam! Chyba będę miał zaszczyt skomentować jako pierwszy Tak więc krótko : Kawał solidnej modelarskiej roboty - miałem okazję podziwiać w naturze, jeszcze bez ładunku: po prostu rewelacja Pozdrawiam! P.S. Rozważ zmianę tła do fotek na np. niebieskie: model będzię się lepiej odcinał.. Pzdr. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 pieję z zachwytu i jak zawsze w takich sytuacjach czekam na podstawkę i człowieczka - naprawdę warto o tym pomysleć. bardzo ładny model i kunsztownie pomalowany. Cytuj
tomek14147 Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Gdyby nie pierwsze dwie fotki to powiedziałbym, że to musi być większe niż 1/72. Naprawdę kawał solidnej roboty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi