Seweryn Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Model prosto z pudełka Academy, sklejało sie dość dobrze, dodatkowo dołożyłem żywiczne bambetle. Wielkość modelu: Fotki modelu: Dobrze się bawiłem przy budowie tego modelu, polecam. Możę jeszcze coś w siedemdwójce z pojazdów ulepię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Witam! Chyba będę miał zaszczyt skomentować jako pierwszy Tak więc krótko : Kawał solidnej modelarskiej roboty - miałem okazję podziwiać w naturze, jeszcze bez ładunku: po prostu rewelacja Pozdrawiam! P.S. Rozważ zmianę tła do fotek na np. niebieskie: model będzię się lepiej odcinał.. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 pieję z zachwytu i jak zawsze w takich sytuacjach czekam na podstawkę i człowieczka - naprawdę warto o tym pomysleć. bardzo ładny model i kunsztownie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Gdyby nie pierwsze dwie fotki to powiedziałbym, że to musi być większe niż 1/72. Naprawdę kawał solidnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi