MWALLO Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Witajcie! Model praktycznie gotowy, zostało to i owo do podmalowania i poprawienia. Kilka fotek poglądowych: Pozdrawiam Edytowane 26 Października 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Wszystko super, jedynie ta siatka oparta o wieżę wygląda nienaturalnie, jakby ją wiatr przywiał. Duże gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 a jest oparta czy przymocowana? bo często były mocowane w roli prowizorycznych ekranów. bardzo ładny model poza tym, gustowne malowanie z zastosowaniem wielu efektów. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Te siatki były mocowane dookoła wieży w pojazdach biorących udział w szturmie Berlina. I widać ta jest przymocowana do wieży. Bardzo ładny model, ładnie pomalowany. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 Jest mocowana , jutro finalnie skończę model i wrzucę zdjęcia. Dziękuje za opinie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Michale ładny ten twój Teciak zobaczymy do w Gdańsku za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 Dzięki Sokół, myślę, że nie tylko teciaka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Wszystko Superaśne Moje "ale" dotyczy tylko gąsienic, z obu stron od przodu gąsienica dziwnie sztywna jest, a dopiero od 2 koła ma luz, trochę to razi moim zdaniem i nienaturalnie wygląda do reszty. Jest taka idealnie prosta, wręcz nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 T-34 w mojej ulubionej wersji i w dodatku świetnie pomalowany i styrany. Aż nie chce się od niego oczu oderwać. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misqgrzywa Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 To najfajniejsza wersja T-34. Jeszcze w tak świetnym wykonaniu Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Dodałem figurki (niestety stare dragony) nie dało się wiele wyciągnąć... Model ukończony Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 Co taka cisza Panowie... Proszę o jakieś sugestie, może coś zmienić, poprawić... Piszcie śmiało... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Zatkało ich... Widziałem na żywo i robi wrażenie,właściwie jest to przykład idealnego brudzenia przy użyciu pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Wszystko super,tylko ta flaga nienaturalnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Pikny! Full wypas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 Dziękuje za motywujące opinie , dla wszystkich duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi