arthur_szu Napisano 18 Listopada 2010 Autor Share Napisano 18 Listopada 2010 Czy przedstawienie jeepa z łańcuchami na kołach nie będzie błędem w scenerii błotnej z początków niemieckiej ofensywy w Ardenach w grudniu 1944 r.? Czy takich łańcuchów używano tylko do jazdy po śniegu i lodzie? Najlepiej gdybyś znalazł zdjęcie w "błotnej scenerii z początku ofensywy". Ja znalazłem na razie takie coś" - swoją drogą -> 5 [słownie: pięć] minut szukania: Na mój chłopski rozum to wydaje mi się, że po to są łańcuchy, żeby jeździć po śniegu i lodzie. W błocie? Może warto rozejrzeć się za jakąś bibliografią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Mam nadzieję, że jutro zobaczę Twoje dzieło na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 18 Listopada 2010 Autor Share Napisano 18 Listopada 2010 Mam nadzieję, że jutro zobaczę Twoje dzieło na żywca Very Happy Ależ oczywiście Zbutujemy go grupowo Sokół wczoraj miał okazję, bo na klubie go nie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Mam nadzieję, że jutro zobaczę Twoje dzieło na żywca Very Happy Ależ oczywiście Zbutujemy go grupowo Sokół wczoraj miał okazję, bo na klubie go nie będzie :( No niestety dzieci (dorosłe) muszę uczyć Model wczoraj obejrzałem - jest zacny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi