MWALLO Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Model w fazie malowania, jutro opisze etapy malowania i pokaże kolejne. Sugestie mile widziane:) Fotki na szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 No to czekamy, bo wygląda bardzo zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 No jedziesz jedziesz... moim zdaniem zalej go plukankami nada mu charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Tak pobrudź go mocniej niż zwykle u góry żeby takiego wielkiego kontrastu nie było, bo dół bardzo mroczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Spokojnie, wszystko się zrobi Jak napisałem wszystko w fazie produkcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Na pierwszej fotce, to niebieski gradient z PS-owego tła tak podmalował górę plandeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Famosław męczony dalej, mozolnie do przodu... Zastanawiam się czy nie zdjąć budy i nie zagracić paki Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Walka z "Famosławem" trwa...Malowanie modelu powoli zmierza ku końcowi, jednak czegoś mi w nim brakuje ... Może mi pomożecie i napiszecie czego??????? Za pomoc z góry dziękuje ;o) Foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 patrzac na Twoje modele popadam w kompleksy. Robota 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 patrzac na Twoje modele popadam w kompleksy. Robota 1 klasa He,he Dzięki za miłe słowa, nie ma co się poddawać. Jeśli potrzebujesz jakieś info. chętnie służę pomocą. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Dzięki z miłą chęcią skorzystam:) Mam jeszcze jedno pytanie błotko na burtach nakładałeś za pomocą aero czy jakiś inny sposób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Co za talent!? Kopara opada. Świetny model. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 Dzięki z miłą chęcią skorzystam:)Mam jeszcze jedno pytanie błotko na burtach nakładałeś za pomocą aero czy jakiś inny sposób?? Błoto nakładałem z pędzla "pstrykając" nim za pomocą palca. Moczyłem pędzel w roztworze pigmentów, przetarłem raz o kartkę papieru i "pstrykałem" w wybrane miejsca, uprzednio maskując elementy, tak aby nie pobrudzić niepożądanych części pojazdu. Dziękuje za opinie i cieszę się, że model się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 rewelacja!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Trzy słowa. Cud, miód, malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Robota pierwsza klasa - szczególnie to mokre błoto. Dalej sledze z uwagą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 "Tłuścioch" otrzymał "trumienkę" , chyba dam plandekę na tył... Trzeba troszkę podmalować i czas kończyć... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Jacie, świetny model, na prawdę pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Michale super model na pw poszło info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi